Amenajarea unui apartament de 50mp cu accente feminine

Inspiratia zilei vine astazi din partea echipei de la Pure Mess Design condusa de arhitectul Sergiu Califar sub forma unui apartament de 2 camere cu o suprafata de 50 metri patrati.


Deschide Galeria

Amenajarea impresioneaza prin detaliile florale, tematica discreta urmata pe parcursul intregii amenajari sub diferite forme. Vorbim despre o amenajare cu accente feminine, un spatiu pe care beneficiara si-a dorit sa fie conturat intr-un mod confortabil, functional, un loc de refugiu pentru a-ti incarca bateriile in fiecare zi.

Astfel, Sergiu si echipa sa au pornit creionarea apartamentului in tonuri de alb si beige, o cromatica neutra, confortabila atat vizual cat si din punct de vedere al posibilitatilor de explorare a decorului.

Luminozitatea sporita mareste vizual spatiul, iar accentele de culoare confera o dinamica binevenita amenajarii.

Bucataria si zona de luat masa sunt in plan deschis, functiunile comunicand firesc intre ele. Datorita pozitionarii lor, ele creeaza un prim impact vizual la intrarea in locuinta.

Deosebite sunt piesele de mobilier care atrag atentia prin designul lor, anume cele 2 console din MDF traforat, una in zona de luat masa si una in living, ambele avand rol de depozitare. Nu intamplatoare este si alegerea covoarelor cu imprimeu floral sugerand feminitate si asigurand in acelasi timp o continuitate intre cele 2 spatii semi-deschise ale apartamentului aferente zonei de zi. Gratie decorului neutru, ele reusesc sa iasa in evidenta, fiind elementele de accent ce marcheaza functiunile: zona de luat masa, respectiv livingul.

Dormitorul matrimonial a fost proiectat pentru a crea o imagine care favorizeaza o energie pozitiva si odihnitoare. Tapetul marcheaza o zona de accent discret conturata. Tonurile de beige ale draperiilor au fost atent alese pentru a permite patrunderea unei cantitati potrivite de lumina, armonizandu-se cu nuantele tapetului si tabliei de pat.

O amenajare unitara personalizata prin accentele de culoare si texturi date de covoare si tablouri, o sursa de inspiratie pentru toti cei care isi doresc sa amenajeze spatii cu o configuratie asemanatoare.

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...