Parca niciodata nu ne-a atras albul asa cum o face in aceasta amenajare! Intregul apartament radiaza, lumina naturala patrunde nestingherita prin ferestrele generoase, iar tot spatiul pare mai amplu si mai primitor sub efectul potentiator al albului. Da, cu siguranta, trebuie sa vezi toata amenajarea si sa o admiri!

Imobilul in care acest apartament se afla, este unul cu istorie, forma ferestrelor, stucaturile si dispunerea incaperilor fiind specifice inceputului de secol XX, in spatiul scandinav. Locuinta a trecut printr-o reamenajare, lucrarile respectand caracterul de patrimoniu al cladirii. Abordarea este contemporana, cu trasaturile stilului nordic si functionalitatile necesare timpurilor noastre.

Cu o suprafata de 87 metri patrati, apartamentul este configurat cu living, bucatarie generoasa si doua dormitoare, unul matrimonial si cel al copilului. Fiecare zona in parte este bine pusa in valoare, prin forme si texturi. In acest sens, pardoselile ne atrag in mod special atentia prin calitatea lemnului de pin folosit.

Pentru aceasta familie importanta este socializarea; de aceea, o atentie sporita a fost acordata livingului prin zona de conversatie armonios conturata, dar si a bucatariei unde a fost integrat un minunat loc de luat masa incapator.

Confortul si starea de bine predomina in acest camin. Intrezarim in imagini ca spatiul a fost creat pentru a te bucura de el si a-l folosi cu placere. Fiecare piesa de mobilier, accesoriu sau decoratiune intregeste aceasta poveste.

Bucataria este preferata noastra! Atat de mult alb care, surprinzator, nu te plictiseste! Mobilierul este gandit pentru a oferi suficiente spatii de depozitare, zone de lucru eficiente si loc primitor pentru a lua masa cu cei dragi. Vei putea vedea cum iluminatul joaca un rol decisiv, oferind lumina uniforma intregului spatiu, iar albul parca amplifica intreaga camera lasand impresia ca pare mai mare. Petele de culoare indulcesc decorul si il fac mai primitor si mai cald.

Si dormitoarele pastreaza linia designului scandinav, albul fiind si aici predominant. Vei remarca ca texturile imbogatesc amenajarea si sporesc confortul resimtit doar privind imaginile. Covor si cuverturi pufoase, perne decorative cu imprimeuri, etajere cu decoratiuni si cosuri pentru depozitare, iata doar cateva exemple prin care dormitorul se poate transforma intr-un spatiu al rasfatului.

Camera copilului este o zona plina de culoare si veselie. Stickerele de pe pereti, jucariile si asternuturile cu imprimeuri, textilele ce decoreaza incaperea sunt elementele care iti atrag atentia si te binedispun. Si pentru ca starea de bine sa fie completa, vom adauga si terasa pentru zilele frumoase, pline de soare.

Asa-i ca e minunata aceasta amenajare?

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!