Amenajarea unui apartament de 89 mp cu terasa catre o priveliste spectaculoasa

Pentru ca ne gandim la cele mai bune surse de inspiratie pentru amenajarea locuintei tale, ne dorim ca acestea sa fie utile, usor de adaptat si foarte estetice. Amenajarea apartamentului propusa astazi se incadreaza in 89 de metri patrati si a fost realizata de catre Isabel, care traieste in aceasta locuinta impreuna cu sotul sau Kristoffer si fiul lor Martin.

Deschide Galeria

Cei trei membri ai familiei au achizitionat apartamentul in urma cu trei ani si de atunci s-au ocupat de reamenajarea bucatariei, a baii si a terasei. De asemenea, parchetul antic din intreaga casa a fost inlocuit cu unul din noua generatie.

Isabel adora tonurile neutre si acestea au fost integrate in cea mai mare parte a elementelor care alcatuiesc ambientul casei: obiectele decorative, mobilierul sau vopseaua aplicata pe pereti. In acest mod, a fost obtinuta o atmosfera linistita si echilibrata potentata de luminozitatea naturala.

Accesul in apartament se face direct in zona de living, iar in fata usii regasim zona pentru luat masa.

Isabel a dorit sa obtina o zona deschisa pentru tot spatiul comun destinat living-ului, bucatariei, zonei pentru servirea mesei si a holului de primire. In acelasi spatiu sunt despartite acum de bucatarie, holul de primire si livingul – printr-un bar care serveste drept spatiu pentru luat masa.

Semineul realizat in stil minimalist a fost comandat in urma unui desen realizat de catre Isabel. Mobilierul a fost de asemenea realizat la comanda, pornind de la ideile proiectate de catre Isabel pe baza pieselor de mobilier pe care aceasta le-a vazut in alte locuri si i-au placut.

In dormitor a fost instalat un sistem de sine cu perdele pentru crearea unui efect de baldachin. Albul domina cromatica acestei camere, iar textilele si liniile mobilierului contribuie la atmosfera romantica a spatiului.

Cea mai senzationala parte a casei este, desigur, terasa-solar cu priveliste la muntii din apropiere. Isabel a dorit sa creeze si aici o zona de bucatarie, rezultatul fiind un spatiu perfect pentru a savura preparate facute la gratar si cine in aer liber alaturi de prieteni. Accesul catre terasa se face prin usile glisante din sticla ale spatiului destinat relaxarii, acoperit cu pereti din lemn si podea realizata din gresie.

Cele doua sectiuni ale terasei – cea acoperita si cea neacoperita – le permite membrilor familiei sa se bucure de privelistea captivanta a muntilor pe tot parcursul anului.

Perdelele care acopera usile glisante din sticla se pot deschide pentru a obtine un grad mai mare de intimitate.

Sursa: micasarevista.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole