Amenajarea unui dormitor mic. Poze inainte si dupa

Amenajarea unui dormitor mic a fost intotdeauna o provocare. O camera foarte ingusta are anumite obstacole care pot fi depasite doar cu multa imaginatie si inteligenta. Spre exemplu, aceasta camera mica, aflata intr-o cladire veche, a carei latime nu o depaseste pe cea a unui pat pentru doua persoane.

Deschide Galeria

Care a fost solutia? Amenajarea unui pat suspendat deasupra unui birou care sa ofere si mult spatiu pentru depozitare. Aceasta amenajare este perfecta pentru persoanele care locuiesc singure, cum ar fi studentii, dar poate fi un model bun pentru decorarea camerelor pentru copii.

Citeste si 7 idei de baza pentru o baie mica

De acest proiect (Casa Lulu) s-a ocupat biroul de arhitectura Casa Kids din Brooklyn impreuna cu designerul Roberto Gil. Piesa principala de mobilier a fost plasata langa unul din pereti si lipita de fereastra pentru a maximiza spatiul disponibil.

Spatiul de sub pat permite plasare a doua scaune (pentru eventuali vizitatori), iar alaturi de birou exista suficiente rafturi pentru depozitare. 

Scara catre patul suspendat este cat se poate de solida, avand integrate in structura ei sertare pentru un plus de depozitare a hainelor si lucrurilor. In continuarea patului se afla un dulap pentru haine si incaltaminte.

Desi spatiul este foarte restrans, fiecare metru patrat este valorificat la maximum prin excelenta idee a mobilierului multifunctional ce armonizeaza spatiul pentru dormit cu cel pentru lucru sau facut teme si cel pentru depozitare. 

Sursa foto: casakids.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole