Mixul de stiluri, o tendință a anului. Colecția Inspira de la Roca, o sursă de inspirație infinită pentru decorarea băii

Baia este in primul rand un spatiu functional, caruia ii putem oferi personalitatea si decorul potrivit daca este amenajat conform unui mix de stiluri in care primeaza creativitatea. In acest articol iti propunem sa abordezi diferite combinatii care personalizeaza spatiul: obiectele sanitare, obiectele de mobilier si elementele decorative nu ar trebui sa fie alese la intamplare.

O amenajare de bucatarie gandita ca o camera de zi

Pentru ca nu exista posibilitatea de a schimba configuratia zonei de zi, aceasta familie s-a gandit ca bucataria sa fie amenajata ca un loc unde sa se poata aduna cu totii, sa poata gati si sa ia masa impreuna, sa se uite la televizor sau, pur si simplu, sa poata sta in voie la povesti. Astfel, bucataria s-a transformat in locul preferat de acasa.

Ce tip de pardoseala alegem pentru hol

Fiind o zona intens traficata din casele noastre, holul are nevoie de o pardoseala rezistenta, durabila si potrivita cu stilul abordat in ansamblul amenajarii. Haideti sa vedem ce optiuni exista.

Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!