Amenajari de Craciun cu rosu si gri

Cand spunem Craciun, ne gandim la brad impodobit, globulete si coronite din brad. Culorile stralucitoare ne atrag privirile si ne inveselesc. Rosul si griul sunt o combinatie clasica, ideala pentru un decor special de Craciun.

Deschide Galeria

Aceste culori contrastante va vor transpune intr-un decor confortabil si placut; griul induce calmitate si relaxare, fiind apropiat culorilor iernii, pe cand rosul, o culoare puternica, incalzeste si transmite veselie si buna dispozitie.

Combinatiile de materiale in aceste culori sunt ideale pentru zilele reci de iarna. Griul cu nuantele de argintiu redau spiritul sarbatorilor. Fetele de masa si decoratiunile realizate manual pun in evidenta aceste doua culori minunate. Pernutele decorative din material tricotat sunt in tendinte in acest an. Folositi-le si voi pentru un decor de Craciun autentic.

Rosul va poate ajuta sa creati un punct focal pentru masa de Craciun, iar griul sa completeze prin celelalte elemente. Globulete rosii si gri, ghirlande confectionate din felurite materiale cu diferite forme, coronite originale din hartie creponata sau textile, servete de masa cu motiv festiv, suporturi de lumanari, toate sunt idei care pot fi puse in practica pentru amenajari de Craciun deosebite. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole