Amenajare apartament de 60 mp – Influente glam si accente aurii

Un interior in care se simt la tot pasul influentele stilului glam, art deco streamline, pe un fundal modern.

Deschide Galeria

Apartamentul de 60 de metri patrati din Dobroesti a fost renovat si amenajat cu un buget de 40000 de euro pentru a corepunde noilor dorinte si necesitati ale proprietarilor. 

“Beneficiara si-a dorit o amenajare calda, in nuante pastel si cu accente lucioase, aurii, argintii si oglinda. Am adaugat accente de gri si putin negru pentru dramatism.”

La nivel de compartimentare au daramat peretele despartitor al bucatariei, pentru a crea un spatiu comun cu zona de living, baia a fost regandita complet din  punct de vedere al instalatiilor si a finisajelor; zona din hol a fost si ea modificata conform noului proiect.

Optiunea pentru usi glisante la bucatarie, cu chenar sablat, asigura continuitatea vizuala spatiilor si mareste optic spatiul redus al bucatariei; in acelasi timp separa functional zonele, intruct beneficiara nu isi dorea sa se simta in living cand se gateste. 

Bucataria iese in evidenta prin liniile moderne si  finisajul auriu metalizat al corpurilor suspendate.  Hota minimalista cu trei lamele albe accentueaza discret zona de gatit. Sticla printata, cu aspect de marmura neagra, face trecerea intre finisajele bucatariei. 

Masa de dining a fost amplasata in exteriorul bucatariei, chiar langa partea fixa a usilor glisante, comunicand eficient atat cu bucataria cat si cu livingul.

 ”Cea mai mare interventie a fost daramarea peretelui dintre bucatarie si living pentru a crea un spatiu fluid si luminos. De asemenea am vrut ca atunci cand intri in casa sa avem un capat de perspectiva si o imagine frumoasa, nu doar o simpla usa alba. De aceea am recompartimentat zona de hol cu bucatarie si credem ca s-a meritat. Peretele dat jos era complet nestructural si nu am afectat in niciun fel structura blocului.”

Initial, baia era prevazuta cu cada insa optiunea clientei a fost sa o inlocuiasca cu un dus de tip walk-in, separat de lavoar printr-o piesa de sticla fixa. Nuantele calde, nisipii, creeaza o atmosfera eleganta si relaxanta in acelasi timp.  Piesa de rezistenta a baii o reprezinta mozaicul metalic auriu  dispus sub forma de impletitura. 

Mobilierul a fost realizat integral la comanda, pliat pe dimensiunile exacte ale spatiului. Canapeaua, taburetul si patul au fost si ele realizate la comanda, din catifea. 

Amenajarea realizata de: ARTIZONE

Fotografii: Sabin Prodan

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole