Aparate inovatoare de incalzit prosoape

Aparatele de incalzit prosoapele “I Geometrici” sunt semnata de designerul Brazilian Monica Geronimi si au fost lansate de compania italiana de design, MG 12. Ceea ce este esential de stiut, e faptul ca aceasta colectie este formata dintr-un set de aparate de incalzit cum nu ai mai vazut pana acum.

Deschide Galeria

Piesele sunt perfect geometrice si consista dintr-o varietate de forme intre cercuri, patrate, dreptunghiuri si alte patrulatere.

Acestea nu doar ca au capabilitatea de a-ti incalzi prosoapele pentru a-ti da o senzatie deosebita in momentul in care iesi de la dus, piesele se si comporta si arata ca niste suporturi care se imbina foarte bine in designul baii ca obiecte decorative.

Modelele obisnuite de suporturi si stative pentru prosoape sunt in general simple si rigide, insa aceste piese prezinta un design inovativ de claritate si eleganta. Acum, cu aceste “incalzitoare”, poti iesi de la dus si sa te invalui direct intr-un material uscat si caldut care iti va oferi tot confortul de care ai nevoie.

Sursa foto: mg12.it

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole