fbpx

Apartament actual amenajat cu accente de culoare

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi ne ofera inspiratie atat prin ideile simple, dar practice folosite, cat si prin accentele de culoare care reusesc sa inveseleasca intreg spatiul. Vorbim despre apartamentul de 2 camere al unei tinere care si-a dorit un camin functional, modern, aerisit si confortabil.

Deschide Galeria

Pentru ca a avut un buget limitat, multe din piesele pe care le-a ales pentru decor au fost achizitionate de la IKEA. Desi nu-si propusese initial acest lucru, dupa o vizita in magazin a gasit piese de mobilier si accesorii mai mult decat potrivite pentru apartamentul ei. De la canapea, corpuri pentru depozitare, lampi si draperii, spatiul a putut fi amenajat cu bun-gust.

Primul pas facut a fost cel al zugravirii si inlocuirii finisajelor invechite. A optat pentru culori deschise, cu o baza de alb pe care a adaugat treptat accente de culoare, precum rosul, galbenul, albastrul in diferite nuante si tonuri adaptate fiecarei camere in parte. Pentru pardoseala a ales o nuanta deschisa de stejar care imprima caldura intregului apartament, exceptie facand bucataria si baia.

Apoi, restul amenajarii s-a facut in etape, accentul fiind pus pe spatiile absolut necesare, precum bucataria, baia si locul pentru dormit intr-o prima faza. Desi amenajat treptat, apartamentul isi pastreaza coerenta stilistica, fiecare detaliu avand locul bine stabilit.

Pentru living, decorul este simplu, cu o zona de conversatii si spatiul de privit la televizor. Langa fereastra a fost amenajat si un birou. Intreg spatiul este luminos si aerisit, in culori calde, relaxante.

Si pentru bucatarie a fost gandita o amenajare functionala, cu tuse de culoare care inveselesc spatiul si ii reduc din caracterul tehnic. Cu mici accesorii din jurul mesei, plante, tablouri, lampa, bucataria se transforma intr-un spatiu nu doar pentru gatit, dar si pentru luat masa, stat cu prietenii, de lectura sau de lucrat. Peretele cu albastru, scaunele galbene si lampa rosie atrag privirea si contureaza o zona vesela si dinamica.

Dormitorul a fost ultima camera amenajata. Si aici regasim aceeasi paleta cromatica unde predomina un bleu-ciel ca baza a peretilor si tuse de galben si rosu echilibrate pentru a pastra un ambient placut si odihnitor.

Simplu, dar functional si echilibrat, acest apartament este o reala sursa de inspiratie! 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...