Apartamentul asupra caruia ne concentram atentia astazi este amenajat de Sohointeriors, un studio de design din Rusia. Intr-un spatiu de dimensiuni relativ reduse - 55 metri patrati, asa cum poate fi caracterizat acest apartament, interventia unui designer si-a facut vazuta prezenta.

Dormitorul este o prelungire a studio-ului, devenind acum o camera cu propria functionalitate. Accesul in fiecare spatiu este facil, facandu-se din holul care conecteaza vizual, dar si functional toate camerele apartamentului. 

Studioul este aerisit, amenajat cu mobilier functional si modern in care o multitudine de piese sunt incastrate pentru a facilita deplasarea si a evita incarcarea spatiului cu mobilier. 

Cromatica include mult alb si nuante neutre in combinatie cu lemn natural. Aceasta paleta contribuie la senzatia de luminozitate si aerisire pe care acestea o ofera spatiului.

Acelasi tip de pardoseala din lemn a fost folosit in camera de zi si in dormitor pentru a accentua confortul din aceste zone. In dormitor, lemnul a fost utilizat inclusiv pe jumatatea peretelui din spatele patului, evitand senzatia de fragmentare si largind vizual spatiul. 

In bucatarie si in holul de la intrare, gresia delimiteaza vizual aceste spatii de camera de zi. Baia si zona de relaxare din balcon au parte la randul lor de un tip diferit de gresie, insa in aceleasi tonuri calde, neutre. 

Camera de zi evolueaza in prelungirea bucatariei care integreaza camera pentru luat masa. Mobilierul pastreaza aspectul natural al lemnului caruia ii sunt adaugate accente de alb lucios. Scaunele negre si peretele negru din bucatarie vin in completarea acestei perechi cromatice. Alegerea electrocasnicelor incastrate contribuie la o buna organizare a spatiului disponibil pentru un maximum de confort in tonuri moderne. 

Zona de relaxare integreaza cromatica neutra care domina spatiul si o vedere panoramica exceptionala asupra intregului oras.  

Foto: Soho Design

Te gandesti sa reamenajezi bucataria? Vezi ce produse poti sa achizitionezi online si ieftin!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!