fbpx

Apartament aerisit de 2 camere cu un design functional de exceptie

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Apartamentul asupra caruia ne concentram atentia astazi este amenajat de Sohointeriors, un studio de design din Rusia. Intr-un spatiu de dimensiuni relativ reduse – 55 metri patrati, asa cum poate fi caracterizat acest apartament, interventia unui designer si-a facut vazuta prezenta.

Deschide Galeria

Dormitorul este o prelungire a studio-ului, devenind acum o camera cu propria functionalitate. Accesul in fiecare spatiu este facil, facandu-se din holul care conecteaza vizual, dar si functional toate camerele apartamentului. 

Studioul este aerisit, amenajat cu mobilier functional si modern in care o multitudine de piese sunt incastrate pentru a facilita deplasarea si a evita incarcarea spatiului cu mobilier. 

Cromatica include mult alb si nuante neutre in combinatie cu lemn natural. Aceasta paleta contribuie la senzatia de luminozitate si aerisire pe care acestea o ofera spatiului.

Acelasi tip de pardoseala din lemn a fost folosit in camera de zi si in dormitor pentru a accentua confortul din aceste zone. In dormitor, lemnul a fost utilizat inclusiv pe jumatatea peretelui din spatele patului, evitand senzatia de fragmentare si largind vizual spatiul. 

In bucatarie si in holul de la intrare, gresia delimiteaza vizual aceste spatii de camera de zi. Baia si zona de relaxare din balcon au parte la randul lor de un tip diferit de gresie, insa in aceleasi tonuri calde, neutre. 

Camera de zi evolueaza in prelungirea bucatariei care integreaza camera pentru luat masa. Mobilierul pastreaza aspectul natural al lemnului caruia ii sunt adaugate accente de alb lucios. Scaunele negre si peretele negru din bucatarie vin in completarea acestei perechi cromatice. Alegerea electrocasnicelor incastrate contribuie la o buna organizare a spatiului disponibil pentru un maximum de confort in tonuri moderne. 

Zona de relaxare integreaza cromatica neutra care domina spatiul si o vedere panoramica exceptionala asupra intregului oras.  

Foto: Soho Design

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...