Apartament confortabil si aerisit din Melbourne

Amenajarea unui apartament depinde in mare masura de personalitatea celor care vor locui in el. Pe locul doi fiind conditiile pe care le ofera spatiul respectiv.


Deschide Galeria

Albul si lemnul – trasaturi specifice

Acest apartament din Melbourne a fost croit si personalizat intr-un stil foarte confortabil si aerisit. Stilul pastreaza o nota simpla. Peretii sunt albi in totalitate, insa lemnul vine sa indulceasca monotonia albului. Regasim lemn in toate piesele de mobilier ale apartamentului. Parchetul din lemn masiv vine si el sa completeze acest spatiu confortabil si placut. Nefiind excesiv finisat, atat mobilierul cat si parchetul emana o nota naturala, lemnul pastrandu-si imperfectiunile specifice.

Spatiul amenajat minimalist ne creeaza un sentiment placut, aerisit, trasatura care se pastreaza in fiecare incapere. Albul este spart pe alocuri de obiecte si decoratiuni negre, cum ar fi scaunele, sau ramele tablourilor, inclusiv imaginile desenate. A se remarca bicicleta si felul perfect in care aceasta se integreaza in decor.

Paleta de culori a apartamentului este limitata, singurele forme coloristice fiind decoratiunile inteligent integrate in spatiu. Plantele vin sa complementeze trasatura naturala a locului si sa aduca un strop de culoare si viata spatiului. Nici selectia plantelor nu a fost intamplatoare. De la plante agatatoare la cele in ghivece supradimensionate, la cele pitice sau verticale precum cactusul din zona de bucatarie.

Ferestrele inalte dar inguste ofera o cantitate suficienta de lumina naturala, luminozitatea fiind amplificata de jaluzelele albe. Aceasta contribuie din plin la iluzia ca spatiul este mai mare decat pare.

Structura inedita a dormitoarelor este incantatoare si inedita in acelasi timp. Unul din paturi este amenajat pe un piedestal, iar o scara mobila permite accesul catre o zona de relaxare superioara.

Baia ne ofera si ea o surpriza. Bineinteles ca si aici vom gasi faianta alba care scoate in evidenta robinetii, dusul, suportii de prosop de un auriu stralucitor. Mentionam ca si robinetul din bucatarie pastreaza aceeasi tematica aurie, oferind o continuitate zonelor casei.

Va invitam sa va delectati in galerie cu minunatele imagini din acest apartament superb amenajat. 

Sursa foto: digsdigs.com

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...