Apartament cu o amenajare contemporana pentru un cuplu tanar

Pentru amenajarea apartamentului lor de doua camere, acest cuplu si-a dorit o abordare contemporana, in tonuri relaxante. Au apelat la Irina, designer de interior, pentru a-i ajuta sa gaseasca un stil si un concept pe care sa-l dezvolte in proiectul casei lor. Iata cum a fost gandita amenajarea.


Deschide Galeria

Desi restrans, spatiul din living a fost bine optimizat pentru a crea o zona confortabila de conversatii, un loc pentru lectura, dar si un birou. S-au folosit nuante neutre, relaxante, in tonuri inchise, fara ca incaperea sa para intunecata.

Cu ajutorul unui iluminat dispus uniform in camera, spatiul primeste o cantitate optima de lumina, potrivita pentru diverse activitati. Corpul de biblioteca a fost realizat pe comanda dupa schitele Irinei astfel incat sa se potriveasca intocmai dimensiunilor camerei. Acesta include rafturi pentru carti, dulapuri inguste inchise si o consola pentru zona TV. In continuarea ei, vom gasi si spatiul amenajat pentru birou.

Zona destinata bucatariei este destul de mica, avand aproximativ 6 metri patrati; este dispusa pe doua laturi, cu corpuri de mobilier inalte pana la tavan. Pentru ca intreaga incapere sa fie cat mai luminoasa, s-a folosit alb pentru fronturile dulapurilor superioare si blatul de lucru, iar braul dintre corpuri este si el compus din flise albe. Dulapurile principale sunt decorate cu un albastru-turcoaz placut, ce invioreaza ambientul. Locul de luat masa a fost amenajat la fereastra. O parte din electrocasnice sunt incorporate, inclusiv masina de spalat rufe.

Pentru a pastra dormitorul cat mai aerisit, dulapurile cu haine au fost amenajate in hol, sub forma unui dressing cu usi glisante. Astfel, in dormitor, locul principal il ocupa patul cu o confortabila tablie tapitata si noptiere diferite pentru el si ea si corpuri de iluminat aferente, unul suspendat si cealalta sub forma unei veioze. Eliberand camera de dulapurile mari, s-a putut amenaja un corp multifunctional ce include si o masuta de machiaj. Imbogatit cu decoratiuni si accesorii, spatiul capata personalitate si stil.

Design: Irina Rybnikova

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...