fbpx

Apartament de 2 camere amenajat in 35 metri patrati

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Cu o suprafata redusa, acest apartament a reusit sa ne surprinda prin excelenta amenajare. Spatiul existent a fost bine optimizat astfel incat cei 35 de metri patrati sa asigure functiunile necesare pe masura nevoilor beneficiarului.

Deschide Galeria

S-a dorit un spatiu modern, actual, cu un design functional si cu spatii de depozitare. A fost realizata o delimitare intre zona de zi si cea de noapte, cu intrari separate, ambele fiind incaperi de sine statatoare.

Livingul si bucataria formeaza un tot unitar, zona de zi fiind astfel mai aerisita si mai luminoasa. Pentru ca spatiul este restrans, s-a optat pentru o mobilare sumara, cu strictul necesar. Canapeaua si zona de TV, alaturi de cateva rafturi incastrate intr-o nisa contureaza zona livingului.

Bucataria este compacta si dispusa liniar, cu electrocasnice incorporate pentru ca totul sa para unitar si ordonat. Fronturile dulapurilor sunt albe pentru a amplifica spatiul si a spori luminozitatea incaperii. Masa inaltata gandita ca o zona de bar cu scaunele aferente face legatura intre cele doua functiuni si asigura totodata si o delimitare discreta. Utilizand doar un cadru metalic si un blat din lemn, s-a dorit obtinerea aceluiasi efect de spatiu aerisit perceput la nivel vizual.

Cromatic, predomina albul si tonuri neutre, iar verdele, culoarea anului 2017, este tematica pe care o gasim excelent integrata in decor. O parte din peretele cu televizorul este vopsit cu verde marcand o mica zona de lucru, acelasi verde apare si pe o latura a bucatariei (cea dinspre hol), dar si in dormitor, sub forma unui tapet cu imprimeu vegetal. Pernele decorative, corpurile de iluminat sau tablourile reflecta si ele intr-un mod coerent aceeasi tematica a verdelui crud sau greenery.

O parte din spatiile de depozitare au fost gandite pentru hol, sub forma unui dulap, dar si in dormitor, pe toata suprafata peretelui, fiind incorporate unitar intr-o nisa gandita in acest scop. Balconul a fost transformat intr-un soi de prelungire a dormitorului, amenajat ca o zona de relaxare sau lectura; nu intamplator zona de acces spre fostul balcon este decorata cu tapetul mai sus mentionat. Si pentru baie spatiul a fost organizat pentru a putea fi incadrata o cada, dar si spatii pentru stocare a diferitelor lucruri specifice unei bai. Lavoarul este incastrat intr-un blat, iar dulapul de dedesubt suspendat pentru a lasa mai mult loc la nivelul pardoselii. Astfel, poti pacali ochiul, creand impresia de mai mult spatiu in incapere.

Designer: Klever Design

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...