Apartament de 2 camere amenajat in tonuri vesele de albastru si verde

Iti plac culorile primaverii si vrei sa le integrezi armonios in propria amenajare? Iata exemplul perfect in acest apartament de doua camere.

Deschide Galeria

Culorile armonioase nu sunt singurul motiv pentru care am ales sa iti vorbim despre acest apartament. Intreg spatiul ofera idei valoroase pentru cei care cauta idei si solutii pentru amenajarea propriei locuinte. Daca si tu te numeri printre ei, atunci urmareste detaliile acestui proiect in cele ce urmeaza.

Cei doi tineri care locuiesc aici (apartamentul se afla intr-un bloc recent construit in Lituania) si-au dorit o amenajare moderna, cu bucatarie open space si o zona de zi spatioasa, in tonuri vesele si primitoare.

Impreuna cu designerul, cei doi au reusit sa obtina o locuinta dupa gustul lor. In zona de living au optat pentru o canapea tip coltar si cateva corpuri de mobilier care includ si televizorul; pe un alt perete al camerei, a fost integrat un corp de biblioteca cu rafturi modulare, suspendate, de diferite marimi. Peretele zugravit cu verde, dar si formele diferite ale rafturilor creeaza o zona de interes in amenajarea livingului.

De cealalta parte, bucataria este vizual delimitata printr-o partitie folosita si ca o zona de luat masa, tip bar, cu blat inaltat si scaune pe masura. Si aici, designul urmeaza o linie minimala, simpla, in linii drepte, cu front lucios, crem pentru a pastra totul cat mai luminos. Dispunerea compacta ofera spatiile de depozitare necesare, iar electrocasnicele sunt incorporate pentru a pastra senzatia de ordine si unitate, necesara mai ales in astfel de spatii in plan deschis.

Cromatic, amenajarea urmeaza o linie bazata pe nuante neutre, de crem si bej, cu accente de verde si albastru, inserate in diferite proportii in spatiul casei. Vedem acest lucru bine evidentiat in dormitor. Aici, tonurile de verde anima amenajarea. Spatiul inspira relaxare si stare de bine. Tapetul cu imprimeu vegetal, care decoreaza peretele cu patul, iese in evidenta. O parte din depozitare (necesara pentru haine) este integrata in spatiul dormitorului (vezi dulapurile incastrate in nisa).

In acest apartament exista doua bai, una pentru zona de spalare si una pentru toaleta. Cea mare, include o zona de dus, ramanand astfel spatiu si pentru a integra masina de spalat rufe. Culorile neutre se potrivesc in acest spatiu. Si pentru baia de serviciu s-au folosit aceleasi placi ceramice pentru a pastra continuitatea amenajarii.

Speram sa-ti fie utile detaliile si imaginile cu aceasta amenajare de apartament!

Proiect: Distudija

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole