fbpx

Apartament de 2 camere amenajat modern cu accente de galben

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Inspiratia zilei vine in culori de galben si gri, un mix ce isi pune amprenta intr-un mod original pe toata amenajarea. Hai sa vezi in detaliu tot acest proiect.

Deschide Galeria

Vorbim despre un apartament de 2 camere, cu o suprafata de 63 metri patrati, amenajat intr-un stil contemporan, cu un design liniar, minimalist, dar cu piese spectaculoase menite sa ii confere o personalitate pe masura.

Spatiile din zona de zi comunica intre ele, desi exista delimitari intre functiuni. Astfel, camera de zi este separata de bucatarie printr-o partitie compusa dintr-un perete si un panou din sticla. Desi delimitate fizic, cele 2 zone comunica la nivel vizual. Efectul per ansamblu este interesant si ofera un plus de lumina naturala, atat livingului cat si bucatariei.

Mobilierul urmeaza o linie minimalista, cu piesele strict esentiale. Detaliile si accesoriile ce populeaza restul amenajarii anima decorul prin culori si texturi, galbenul fiind cel care iese in evidenta.

Mergand spre bucatarie, spatiul pastreaza aceeasi nota functionala, cu elementele precise, necesare unui astfel de spatiu. Mobilierul are o dispunere pe lung, compacta, cu electrocasnice incorporate si fronturi diferite pentru corpurile principale si cele suspendate. spatiul dintre ele este acoperit cu un panou din sticla colorata, si nu intamplator, in galben. Luminile tip LED de sub dulapuri se reflecta si creeaza un efect interesant, oferind in acelasi timp si iluminatul necesar blatului de lucru. Locul de luat masa este conturat in alb-negru, cu 2 corpuri de iluminat suspendate, cu rolul de a pune in valoare acest colt al bucatariei.

Balconul aferent bucatariei a fost transformat in spatiu de lucru, amenajat cu toate cele necesare unui birou.

Galben si gri intalnim si in dormitor, echilibrate de albul si esenta de lemn a parchetului. Fototapetul cu motiv floral atrage toate privirile, fiind zona de accent a camerei. Zona de depozitare este marcata printr-un dulap incastrat cu usi glisante si lumini ambientale.

Iluminatul joaca un rol esential in toata aceasta amenajare, defininand intr-un mod original fiecare functiune in parte. Diferitele scenarii imbina armonios toate cele 3 tipuri de iluminat: general, direct si ambiental, scotand in evidenta finisajele, texturile si culorile ce definesc spatiul amenajat.

Sursa

Reclama

Articole noi

Amenajare cu accente de rosu pentru un apartament de 2 camere si 34 mp

Designerii de la Caroline Art au mai creat o...

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...