Apartament de 2 camere amenajat pentru bunica si nepoata ei

Asa cum ne demonstreaza aceasta amenajare, cu abordarea potrivita poti scoate maximum din spatiul unui apartament.

Deschide Galeria

Ne oprim astazi in casa unei familii formata din bunica si nepoata ei studenta. Designerii de la Design Studio 13 au avut misiunea de a crea un spatiu functional, interesant si confortabil, pentru 2 persoane din generatii total diferite.

O prima decizie a fost aceea de a renunta la living si transformarea acestuia in dormitorul fetei. Stilistic vorbind, au cazut de acord ca spatiul sa fie amenajat intr-o maniera moderna cu influente scandinave. Din punct de vedere cromatic s-a folosit o schema de culori care care sa reflecte lemnul, apa, cerul si pietrele/ pamantul.

Camera a fost impartita in 4 zone: o zona de dormit, o zona de depozitare, una de make-up si o zona de relaxare si citit. Dressingurile si mobila din bucatarie au fost realizate pe comanda dupa schitelele designerului, din materiale de foarte buna calitate.

Cel de-al doilea dormitor, al bunicii, urmeaza o linie mai sobra desi cromatic, a fost folosita in mare aceeasi schema de culori.

Bucataria este luminoasa datorita ferestrei de mari dimensiuni si are multiple spatii de depozitare. Mobilierul este compact, realizat din materiale de buna calitate iar electrocasnicele au fost incorporate pentru un plus de unitate. Tot aici a fost integrata si o mica zona de dining.

Chiar daca cerintele nu au fost unele usoare iar spatiul destul de restrans, la finalul amenajarii, atat nepoata cat si bunica au fost foarte incantate de rezultatul obtinut.

Designer – Olesya Berezovskaya
Foto – Eugene Gnesin
Stilist – Elena Novoselova

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole