Apartament de 2 camere care surprinde prin culori

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi ne arata inca o data ca spatiile mici nu trebuie sa fie plictisitoare in ciuda dimensiunilor lor. Culori intense, imprimeuri, desene si geometrii variate, iata cum ne-a cucerit acest mic apartament din Moscova, amenajat de Marina si Olga.

Deschide Galeria

Initial, spatiul s-a dorit a fi amenajat pentru a fi dat spre inchiriere, insa dupa finalizarea lucrarilor, beneficiarul inca nu era hotarat daca va continua cu acest plan. Nici nu e de mirare. Hai sa afli mai multe detalii despre concept si amenajare.

Cu o suprafata de putin peste 40 de metri patrati, acest apartament mic putea fi usor transformat intr-unul tip studio, cu o singura camera ce ar fi urmat sa fie impartita in mai multe functiuni. Insa, atat Marina cat si beneficiarul s-au gandit cat de important este un loc intim, pentru odihna si, de aici, au decis ca e nevoie de inca o incapere unde sa fie amenajat dormitorul. In plus, in living, cu ajutorul unei canapele extensibile, poti gazdui peste noapte un musafir. Tot in dormitor au creat si un spatiu generos de depozitare, un dressing tip walk-in.

Spatiul de zi a fost gandit ca o zona in plan deschis, unde livingul, bucataria si holul sa comunice direct. Pentru bucatarie, au creat o zona cu personalitate marcata prin tavanul fals, zona de bar si mult albastru. In plus, doua partitii separa discret perimetrul aferent spatiului pentru gatit.

Pentru decor, cele doua designerite au mizat pe culori puternice, care sa atraga atentia si sa scoata amenajarea dintr-o zona banala. Asadar, pe un fundal cu alb si cateva nuante neutre, albastrul bucatariei, imprimeul tapetului sau turcoazul canapelei transforma spatiul intr-unul cu personalitate. Peretele opus canapelei este decorat cu un tapet geometric ce acopera si usa dormitorului. Efectul obtinut este extraordinar, iar alegerea este de-a dreptul curajoasa!

Acest apartament nu te plictiseste. Culorile intense sunt echilibrate de alb, iar tusele de rosu sau galben aduc un plus de dinamica decorului. Accente de albastru vom regasi si in dormitor, iar baia te va surprinde cu siguranta! Un joc al albului cu galben care reuseste sa imprime multa lumina si caldura spatiului. Zona de stropire din dreptul cazii si lavoarului este placata cu faianta galbena in forma hexagonala, iar restul peretilor sunt zugraviti cu galben intens, iar rosturile sunt acoperite cu chit galben. Este una din cele mai neobisnuite bai intalnite de noi!

Aveti curaj sa folositi culori in amenajarile voastre si veti contura spatii personale, vesele si primitoare! Inspira-te chiar din acest apartament! 

Designeri : united-decor.ru

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole