Apartament de 2 camere cu o amenajare calda si primitoare

Pentru amenajarea acestui apartament de 2 camere s-a dorit o abordare moderna, cu nuante calde si un ambient primitor si confortabil. Rezultatul este unul minunat si merita atentia ta. Iata cateva detalii despre aceasta amenajare.

Deschide Galeria

In zona de zi, au fost necesare cateva modificari pentru a largi spatiul. Astfel, a fost eliminat o parte din peretele care separa bucataria de living, iar usa de la living a fost desfiintata. Acum, intreaga zona pare mai fluenta si mai luminoasa, iar accesoriile si finisajele colorate sporesc aceasta senzatie.

Livingul are o configuratie lunga si ingusta, de aceea pentru amenajarea lui s-a optat pentru o mobilare sumara, cu accent pe culori si texturi care sa puna in valoare decorul. Regasim tuse de galben si diferite nuante de albastru, dar si imprimeuri geometrice la nivelul covorului sau al tapetului care dinamizeaza spatiul.

Trecerea spre bucatarie este directa, locul de luat masa delimitand discret cele doua functiuni. Masa este extensibila pentru a primi mai multi oaspeti, iar scaunele tapitate aduc o nota eleganta decorului. Amenajarea bucatariei este configurata sub forma literei L, cu electrocasnice incorporate, abordare ce imprima un caracter unitar si ordonat spatiului. Albul si cremul folosit pentru frontul mobilierului sporesc senzatia de lumina si incaperea pare mai mare, mai primitoare.

Forme geometrice si discrete tonuri de albastru vom intalni si in hol. Efectul obtinut este acelasi: spatiu mai vesel si mai luminos gratie albului si al unui iluminat adecvat.

Dormitorul preia cromatica din living, albastrul fiind culoarea-accent predominanta. Patul ocupa spatiul central al camerei, iar tablia tapitata, prelungita pana in dreptul noptierelor sporeste confortul. Pentru depozitarea hainelor a fost amenajat un dressing cu usi glisante si oglinda pe una din fatetele ei. Spatiul a permis si integrarea unui spatiu de lucru, cu un birou si rafturi modulare tip cuburi. Camera primeste lumina naturala, iar pe timpul serii, diferitele corpuri de iluminat asigura o atmosfera placuta si odihnitoare. Inspiratie vei gasi si in amenajarea baii, un spatiu mic, dar optim amenajat.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare de apartament! Mergi si in galeria foto de mai sus ca sa surprinzi detaliile din fiecare incapere in parte.

Foto: Ilya Stolyarov

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole