Apartament de 2 camere cu un design modern si functional

Acest apartament de 2 camere surprinde prin simplitate, printr-un design aerisit si functiuni care se intrepatrund armonios. Vorbim despre o suprafata de 54 metri patrati si o amenajare pe care ti-o recomandam sa o urmaresti pentru un plus de inspiratie.


Deschide Galeria

Camera de zi cuprinde atat zona de conversatii, dar si locul de luat masa precum si spatiul bucatariei ce comunica direct cu restul camerei; abordarea este una minimala pentru a putea integra toate aceste functiuni intr-o singura camera. Piesele de mobilier au fost atent selectate pentru fiecare zona in parte. Canapeaua tip coltar pentru zona de conversatii, o masuta de cafea si un corp tip consola asezat sub televizor. In peretele din dreptul canapelei a fost integrate 2 rafturi intr-o nisa incastrata in perete. Benzile LED scot in evidenta discret aceasta zona.

Locul de luat masa este amplasat langa fereastra si in apropierea bucatariei pentru a face o trecere fireasca intre cele 2 zone. Masa este ovala, pliindu-se astfel pe dimensiunile camerei.

Mergand spre bucatarie, remarcam si aici tonurile inchise, predominante fiind culorile naturale ale lemnului. Spatiul este mic, dar functional, incorporand electrocasnicele necesare si spatii de depozitare utile. Pentru un plus de spatiu util atunci cand se gateste, spatiul de la fereastra a fost amenajat cu un blat, la care s-au adaugat 2 scaune tip bar (util si atunci cand vrei doar sa iei o gustare).

Predomina o cromatica neutra, in tonuri mai inchise, dar fara a afecta luminozitatea interiorului. Luminile ambientale joaca un rol important prin starea de confort pe care o imprima spatiului.

Dormitorul preia abordarea diafana si relaxanta pe care o regasim in intregul apartament. Nuante de bej, iluminat ambiental si texturi care imbraca spatiul intr-un mod placut. De remarcat designul masutelor folosite ca noptiere. Tot in spatiul dormitorului a fost amenajat si un spatiu de lucru.

Si baia pastreaza caracterul functional, dar si cromatica dezvoltata pe parcursul intregii amenajari. In spatiul ei a fost amenajat atat un spatiu pentru dus, dar si o cada, precum si o zona de depozitare sub lavoar, incluzand si masina de spalat rufe.

Sursa

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...