fbpx

Apartament de 2 camere cu un design modern si functional

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

Acest apartament de 2 camere surprinde prin simplitate, printr-un design aerisit si functiuni care se intrepatrund armonios. Vorbim despre o suprafata de 54 metri patrati si o amenajare pe care ti-o recomandam sa o urmaresti pentru un plus de inspiratie.

Deschide Galeria

Camera de zi cuprinde atat zona de conversatii, dar si locul de luat masa precum si spatiul bucatariei ce comunica direct cu restul camerei; abordarea este una minimala pentru a putea integra toate aceste functiuni intr-o singura camera. Piesele de mobilier au fost atent selectate pentru fiecare zona in parte. Canapeaua tip coltar pentru zona de conversatii, o masuta de cafea si un corp tip consola asezat sub televizor. In peretele din dreptul canapelei a fost integrate 2 rafturi intr-o nisa incastrata in perete. Benzile LED scot in evidenta discret aceasta zona.

Locul de luat masa este amplasat langa fereastra si in apropierea bucatariei pentru a face o trecere fireasca intre cele 2 zone. Masa este ovala, pliindu-se astfel pe dimensiunile camerei.

Mergand spre bucatarie, remarcam si aici tonurile inchise, predominante fiind culorile naturale ale lemnului. Spatiul este mic, dar functional, incorporand electrocasnicele necesare si spatii de depozitare utile. Pentru un plus de spatiu util atunci cand se gateste, spatiul de la fereastra a fost amenajat cu un blat, la care s-au adaugat 2 scaune tip bar (util si atunci cand vrei doar sa iei o gustare).

Predomina o cromatica neutra, in tonuri mai inchise, dar fara a afecta luminozitatea interiorului. Luminile ambientale joaca un rol important prin starea de confort pe care o imprima spatiului.

Dormitorul preia abordarea diafana si relaxanta pe care o regasim in intregul apartament. Nuante de bej, iluminat ambiental si texturi care imbraca spatiul intr-un mod placut. De remarcat designul masutelor folosite ca noptiere. Tot in spatiul dormitorului a fost amenajat si un spatiu de lucru.

Si baia pastreaza caracterul functional, dar si cromatica dezvoltata pe parcursul intregii amenajari. In spatiul ei a fost amenajat atat un spatiu pentru dus, dar si o cada, precum si o zona de depozitare sub lavoar, incluzand si masina de spalat rufe.

Sursa

Reclama

Articole noi

Amenajare glam cu accente industriale

“Usa glisanta din sticla transparenta care separa holul de living are dublu rol....

Vrei sa economisesti bani la factura de energie electrica? Inchide usa frigiderului!

Cel mai mare risipitor de energie electrică din bucătăria...

Cum alegi lenjeria de pat? Materiale și dimensiuni

Alegerea lenjeriei de pat pentru casă este o decizie...

Cum trebuie folosit aerul condiționat pe caniculă?

O atmosferă confortabilă acasă înseamnă să nu setezi aparatul...

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...