Apartament de 3 camere – caminul primitor al unei familii

Designul scandinav a cucerit multa lume si continua sa fie iubit si integrat sub diferite forme in amenajari peste tot in lume. Spatii luminoase, gandite intr-un spirit cat mai functional si eficient, influentele naturii si mai ales simplitatea care iti arata ca poti trai fumos cu mai putin, dar mai bun calitativ. Toate aceste amenajari gandite in spiritul scandinav sunt frumoase in felul lor si fiecare in parte ne arata ca spatiul in care locuiesti trebuie sa fie un crampei din personalitatea ta. Despre o astfel de casa vreau sa-ti vorbesc in acest articol.

Deschide Galeria

Mi-a placut sentimentul de acasa pe care il resimti cand urmaresti imaginile din acest apartament de 3 camere locuit de o familie cu un copil. Este un camin spatios, cu mobilier atat cat este nevoie si loc de joaca pentru cel mic (in living).

Living

Camera de zi cucereste prin cromatica vesela. Tapetul cu un imprimeu floral, multicolor contureaza un perete-accent in zona de conversatie, mai exact in spatele canapelei. Adaugand 2 masute suprapuse si un scaun alaturi de un covor si iata obtinut un design inchegat cu mult bun-gust, dar simplu in esenta. Fundalul neutru predominant al amenajarii permite adaugarea de culori care dinamizeaza spatiul (vezi pernele decorative). Excelenta ideea aceea a unui divan care sa functioneze pe post de loc de lectura alaturi de un lampadar si un corp de mobilier pe post de mini-biblioteca. Cu o astfel de abordare livingul ramane aerisit, cu o circulatie buna care ajuta la crearea impresiei de spatiu. Din fericire, in cazul acestui apartament, ferestrele largi permit o buna iluminare naturala.

Bucataria

Bucataria vine ca o completare a livingului, desi sunt 2 spatii distincte. Pentru aceasta familie, bucataria este locul confortabil, de gatit si luat masa in tihna gratie unui mic dining amenajat in cadrul ei. Detaliile care decoreaza acest spatiu pastreaza aceeasi tonalitate simpla, cu mobilier functional si accente care pun in valoare cele 2 zone ale bucatariei: spatiul de gatit si locul de luat masa. Vesela expusa pe perete sau tapetul cu forme geometrice din dreptul mesei alaturi de corpul de iluminat rosu sunt doar cateva din piesele care iti atrag privirea.

Dormitoarele

Poate usor neobisnuit pentru noi sa vedem tonuri de gri in dormitor, dar cat de bine dau ele in aceasta camera. Ajuta ce-i drept lumina naturala si restul elementelor care echilibreaza cromatica per ansamblu. Pastrand o simetrie a amenajarii, dormitorul acesta gazduieste si un mic spatiu de lucru cu un birou simplist, compus din mai multe rafuri ce ofera depozitare necesara. Jocul imprimeurilor vesele se regaseste si in camera copilului, personalizata cu accesorii specifice varstei.

Te invit si pe tine sa descoperi in galeria foto acest apartament echilibrat, luminos, vesel si primitor si sa te inspire daca planuiesti o reamenajare sau o renovare totala a casei tale.

Sursa foto: designrulz

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole