Ne plac apartamentele colorate pentru ca ele reflecta personalitatea celor care le locuiesc. Iata astazi un nou exemplu de amenajare care ne inspira printr-un decor placut, armonios si bineinteles, colorat.

Spatiul este abordat intr-o maniera moderna, cu zone functionale si mobilier pe masura. Intreaga amenajare se bazeaza pe un design simplu, cu circulatii fluente gratie deschiderii bucatariei inspre living.

Predomina nuante neutre de crem si bej, dar si accente de culoare precum albastrul sau galbenul care inveselesc atmosfera si imprima un aer dinamic.

Bucataria a fost gandita ca un spatiu menit sa adune familia la un loc, iar comunicarea directa cu livingul elimina barierele fizice. Astfel, toti cei ai casei sau chiar prietenii in vizita pot interactiona in mod direct cu cel sau cei care se afla in bucatarie. Designul urmeaza o linie simpla, compacta, cu mobilier dispus pe o singura latura a bucatariei. Frontul lucios al dulapurilor reflecta lumina si creeaza o senzatie de amplificare a spatiului. Intrucat exista aceasta legatura cu livingul, electrocasnicele sunt incorporate pentru a pastra caracterul unitar si ordonat al decorului.

Luminile contribuie din plin la conturarea unui ambient cald si primitor, dupa cum putem remarca chiar si la nivelul bucatariei prin spoturile din tavan sau al corpului suspendat din zona locului de luat masa. In plus, pentru a scoate in evidenta acest mini-dining, o parte din peretele ce separa cele doua functiuni a fost vopsit cu albastru, iar perdelele colorate, translucide preiau discret motivul cromatic.

Cele doua dormitoare preiau abordarea minimalista dezvoltata in restul amenajarii. Pentru camera copilului s-a preferat un decor mai vesel si colorat, cu o mobilare pe masura nevoilor, depozitare, pat, loc de facut temele si o mini-biblioteca pentru carti si alte materiale didactice.

Design: Svetlana Saltanova 
Foto: Maksimov Maxim

 

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!