Apartament de 3 camere cu un decor modern conturat

Pentru aceasta amenajare, cerintele au fost simple: s-a dorit obtinerea unui decor modern, minimal tratat pentru zona de zi, iar dormitoarele placut personalizate.


Deschide Galeria

Spatiul despre care vorbim nu va fi locuit constant, dar amenajarea cu toate cele necesare a fost inca una din solicitarile exprimate de beneficiar.

Zona de zi cuprinde bucataria si un mic living, amenajat cu piese de baza. Separarea intre cele doua functiuni se face la nivelul pardoselii, prin finisajele diferite, parchet si placi de gresie care imita piatra. Un finisaj asemanator a fost integrat si pe peretele din dreptul mesei, alaturi de trei corpuri de iluminat suspendate  menite sa puna in valoare acest loc al casei.

Pentru bucatarie, a fost ales un mobilier alb, lucios pentru a reflecta lumina si a spori efectul de spatialitate. Electrocasnicele sunt incorporate, iar braul dintre corpuri a fost placat cu panou din sticla transparenta pentru a obtine acelasi efect mentionat mai sus. Separarea de living se face printr-un corp tip bar ce poate fi folosit ca atare, ca blat de lucru suplimentar sau ca o zona de birou.

In living, canapeaua si zona TV alaturi de un corp mic de biblioteca reprezinta singurele piese care au fost alese pentru a reda aceasta functiune. Pentru un plus de textura, peretele cu canapeaua a fost placat cu placi ceramice albe ce imita caramida, iar corpurile de iluminat, spoturile si benzile LED contribuie la crearea de diferite scenarii.

Unul din dormitoare se acceseaza direct din living, iar celalalt din holul ce poate fi zarit in imagini. Ca zona de accent, pentru ambele incaperi s-a folosit un tapet cu imprimeu puternic, acelasi tip de depozitare si aceleasi lustre. Parchetul din lemn intr-o nuanta foarte deschisa asigura continuitatea intre spatii, in ciuda gresiei din bucatarie si hol.

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...