Apartament de 3 camere elegant amenajat in 67 mp

In apartamentul pe care ti-l propunem astazi, lemnul alaturi de alte finisaje descriu un decor elegant si rafinat, calduros si primitor. In spatiul de 67 metri patrati, designerii de la biroul Odnushechka au creat o amenajare moderna pe care o vom detalia in cele ce urmeaza.

Deschide Galeria

Pentru a optimiza suprafata si pentru a raspunde cerintelor beneficiarilor, designerii au desfiintat peretele care separa bucataria de sufragerie. Astfel, au conturat o zona de zi unitara cu loc de luat masa ca spatiu de tranzitie intre cele doua functiuni si mobilier pozitionat in principal pe centrul camerei. De fapt, punctul de interes al camerei il reprezinta chiar locul de luat masa cu cele 2 corpuri de iluminat suspendate.

Cromatica predominanta este una placuta, cu nuante naturale, cu galben, auriu si alb pentru a deschide si amplifica spatiul. Textilele imbraca decorul la propriu si ii confera un aer rafinat si calduros deopotriva. Pentru a nu agresa vizual spatiul, piesele de mobilier au o inaltime redusa, exceptie facand dulapul cu vitrina amplasat in dreptul mesei.

Designerii au folosit mobilierul pentru a delimita vizual cele 3 functiuni ale zonei de zi. Spatiul destinat conversatiilor cu televizorul si corpurile de mobilier aferente este separat prin pozitionarea canapelei cu spatele la masa. Apoi masa cu scaunele si ulterior zona bucatariei delimitata prin pardoseala cu gresie. Toate se inlantuiesc armonios pe un fundal unitar cu galben.

Pentru ca bucataria este acum un spatiu deschis, s-a optat pentru o dispunere liniara, compacta, cu un design simplu, dar functional. Electrocasnicele sunt incorporate in mobilier pentru a pastra o unitate vizuala. Frontul dintre dulapuri a fost amenajat cu microciment, un material modern care castiga din ce in ce mai mult teren. Il poti vedea si in baie, excelent integrat in amenajare.

Livingul comunica direct cu holul, usile fiind eliminate pentru un plus de fluenta a circulatiei.

Unul din dormitoare a fost amenajat ca un spatiu de lucru, cu birou si biblioteca, canapeaua este extensibila. La nevoie, aceasta camera poate fi folosita ca spatiu pentru oaspeti.

Depozitarea nu lipseste din nicio camera; in fiecare spatiu vom gasi dulapuri si corpuri de mobilier pentru o depozitare variata, chiar si in baie unde s-a renuntat la cada.

Dormitorul matrimonial preia tematica din living, cu mult lemn si nuante care te imbie la relaxare de indata ce ai patruns in camera. Finisajele si textilele sunt foarte bine alese inspirand armonie si tihna. Lada de zestre de la marginea patului imprima un caracter rustic, bine integrat in contextul modern al amenajarii.

Toate caloriferele din casa au fost acoperite cu masti sporind astfel eleganta decorului. Tablia patului precum si noptierele sunt remarcabile prin calitatea lemnului.

Speram sa-ti placa acest apartament si sa-tie fie sursa de inspiratie pentru propria ta casa!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole