Apartament de 3 camere elegant amenajat

Inspiratia zilei vine sub forma acestui apartament de 3 camere amenajat modern, cu finisaje actuale si design geometric. Detaliem in cele ce urmeaza proiectul de amenajare.

Deschide Galeria

Vorbim despre un spatiu generos cu accent pe spatiile comune din zona de zi. Livingul, bucataria si locul de luat masa se imbina armonios creand o camera in care familia petrece timp impreuna, aceasta fiind una din dorintele exprimate de beneficiari.

Intreaga amenajare mizeaza pe un stil contemporan, axat pe minimalism, cu piesele necesare conturarii functiunilor, dar si cu accente texturale menite sa aduca un plus de interes decorului. Pentru a-l pastra luminos si aerisit, s-a folosit mult alb; la nivelul pardoselii s-a optat pentru un parchet in nuanta inchisa, echilibrand astfel albul peretilor.

Livingul este definit prin peretele cu caramida aparenta pe care a fost montat si televizorul. Practic, in jurul lui avem zona de conversatii sau zona media. Canapeaua confortabila si masuta de cafea cu picioare cromate si blat din sticla compun tot acest spatiu.

In continuarea acestei functiuni vom gasi bucataria, cu o configuratie in linie dreapta si mobilier compact. Designul pastreaza linia minimala, cu dulapuri ce cuprind un finisaj lucios. Corpurile principale de depozitare sunt intr-o nuanta mai inchisa, contrastand cu cele superioare, intr-un crem foarte deschis. Spatiul de luat masa este elegant conturat, facand trecerea dinspre bucatarie spre living. Corpul de iluminat atrage in mod deosebit atentia.

Dormitoarele merg pe aceeasi linie, dezvoltand amenajari cu stil, in special in dormitorul matrimonial. De la cadrul si tablia patului, la noptiere si masa de toaleta, toate ne inspira bun-gust si rafinament.

Camera copilului mizeaza pe albastru ca nuanta-accent in jurul careia se dezvolta amenajarea. Spatiul a fost gandit pentru a adaposti un pat, zona de birou si biblioteca, precum si un dulap cu usi glisante pentru o depozitare variata.

Proiect realizat de Natalya Preobrazhenskaya

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole