Acest apartament de 3 camere a primit o reamenajare mult dorita de beneficiari. S-au ocupat cei de la Sweet Home Design si credem ca au facut o treaba foarte buna. Hai sa vezi in detaliu cum au gandit proiectul.

In primul rand, au marit spatiile existente prin extinderea livingului in suprafata balconului tip logie, iar delimitarea existenta intre bucatarie si camera de zi a fost eliminata. Acum, totul pare mai fluent si mai spatios.

Designerii au mizat pe mult alb care sa amplifice camera si sa o faca pe cat de luminoasa posibil, mai ales in zilele scurte din sezonul rece. Apoi au inserat accente de culoare prin care sa inveseleasca spatiul.

Pentru zona de zi au ales sa contureze un design inspirat de stilul scandinav, cu piese simple, modulare menite sa asigure functionalitatea spatiului. Canapeaua tip coltar, masutele de cafea, fotoliul sau corpurile de mobilier din jurul televizorului compun un living simplu, potrivit pentru aceasta familie. Capatul de perspectiva al camerei a fost amenajat cu un semineu si cateva piese decorative care atrag privirea spre un spatiu deseori ignorat.

In spatiul fostului balcon, designerii au gandit o zona de lucru, cu un birou, dar si un spatiu de joaca si de relaxare, cu perne asezate direct pe pardoseala. Largirea livingului sporeste luminozitatea incaperii, iar iluminatul scenografic asigura ca fiecare zona a camerei primeste lumina necesara.

Si in bucatarie s-a dorit crearea aceluiasi efect, de aceea si mobilierul de aici este ales pe alb, cu un mic brau conturat din placi decorative colorate. Electrocasnicele sunt incorporate pentru a pastra caracterul unitar al incaperii, iar locul de luat masa completeaza amenajarea intr-un mod placut.

In dormitorul matrimonial, spatiul balconului a fost integrat si el in amenajarea camerei, oferind un plus de spatiu pentru a contura o zona de infrumusetare sau un loc pentru lectura. Designerii au gandit spatii de depozitare variate in contraste colorate, iar imprimeurile geometrice dinamizeaza spatiul. Si aici, iluminatul este excelent gandit, creand scenografii ce sporesc confortul ambiental. Pentru baie, au fost necesare inserarea unor dulapuri care sa asigure depozitarea pentru masina de spalat sau pentru rufele murdare, precum si a produselor de curatat.

Camera copilului este o explozie de culoare si veselie cu imprimeuri jucause. Camera ii asigura suficient loc pentru joaca, dar si pentru depozitare de hainute sau jucarii.

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!