fbpx

Apartament de 4 camere modern si luminos amenajat pentru o familie cu 2 copii

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Pentru astazi am ales sa va prezentam o locuinta moderna si primitoare cu o configuratie specifica unui apartament de patru camere, locuita de o familie cu doi copii.

Deschide Galeria

Amenajarea urmeaza o abordare simpla cu mobilier definit de linii si forme drepte, acompaniat de o cromatica neutra, pe un fundal predominant alb. Lumina joaca un rol cheie in aceasta amenajare, acela de a pune mai bine in valoare fiecare detaliu dar si pentru a crea un efect vizual de marire al spatiului.

Living-ul multifunctional, in plan deschis cu bucataria si zona de luat masa, formeaza un spatiu unic, prelungit si ideal pentru o familie extinsa. Ne bucuram de o camera aerisita cu o cromatica echilibrata unde accentele de albastru sunt stinse cu nuante calde de crem, bej si alb. Draperiile impreuna cu planta decorativa ne transpun o noua tema abordata, si anume natura.

Mobilarea este sumara, axandu-se pe piesele principale – o canapea, un fotoliu si o masuta de cafea, ce formeaza un loc ideal pentru a primi ospetii si bineinteles de relaxare. Corpul de mobilier include si televizorul iar dulapurile sunt fara manere (se deschid prin sistem push) si pana in tavan pentru mai mult spatiu de depozitare.

Bucataria pastreaza simplitatea prin alegerea unui mobilier minimalist alb in contrast cu maro. Electrocasnicele sunt incorporate pentru un plus de unitate si ordine.

Aceeasi linie de amenajare o intalnim si in dormitoare. Dormitorul matrimonial poate fi definit prin doua cuvinte – confortabil si functional. Patul asezat central este piesa principala, impresioneaza prin generozitate si prin texturile alese. Cromatica aleasa se pastreaza si aici, nuante de alb crem in combinatie cu accente de albastru pentru un plus de energie. Adaugam si cele doua lampi suspendate, peretele accent cu tapet si lumina naturala, iar rezultatul este un spatiu cald, intim si personalizat.

Camerele copiilor sunt vesel colorate, in accente de visiniu, frez petru fetita si accente de culoare blue pentru baietel. Din nou regasim perete accent cu tapet pentru o nota personala precum si dulapuri dedicate depozitarii.

Baile pastreaza echilibrul intre estetic si functional. Se opteaza pentru o baie in alb si negru cu cabina de dus pentru a optimiza spatiul si cealalta in alb cu crem.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare!

Designeri

Reclama

Articole noi

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...