Apartament de 4 camere sau cum sa te bucuri de intimitate si confort

Nevoile unei familii sunt in permanenta schimbare si acest lucru poate fi remarcat in cazul achizitionarii unei locuinte. De exemplu, un apartament de 2 camere se poate dovedi neincapator pentru o familie cu 2 sau 3 copii. Iei in calcul ca noua locuinta sa fie una de 4 camere astfel incat fiecare copil sa aiba camera lui sau ca cei de varste apropiate sa imparta aceeasi camera, iar copilul mai mare sa poata avea intimitatea pe care si-o doreste.

Deschide Galeria

Va spuneam intr-un articol anterior ca in urma unei vizite pe care am facut-o in ansamblul rezidential Greenfield, ne-am propus sa abordam o serie de subiecte relevante care sa va vina in ajutor in alegerea noii locuinte. Pentru astazi ne-am gandit sa vorbim de cum un apartament de 4 camere poate fi cea mai buna alegere pentru confortul familiei tale.

Living spatios

Unul din principalele avantaje ale acestui apartament de 4 camere este livingul spatios. Dupa cum vei putea vedea si in imagini, acest spatiu generos din living iti ofera suficiente variante de amenajare astfel incat sa se plieze pe nevoile familiei tale. In plus, suprafata vitrata extinsa, permite luminii naturale sa patrunda din belsug in interior ceea ce contureaza un ambient placut, luminos. In modelul de living propus, s-a mers pe ideea ca spatiul sa fie unul aerisit, cu mobilier minimalist, locul de luat masa nefiind conturat in cadrul acestei incaperi (dar pe care il poti introduce daca iti doresti). Amenajarea pastreaza un ton neutru, placut cu nuante calde, puse in valoare de lumina naturala.

Bucatarie cu terasa

Bucataria merge pe un model de structura compacta, cu electrocasnice incorporate (in dreapta centrala termica, iar in stanga frigiderul si congelatorul). Nuanta de crem a mobilierului cu finisaj lucios si masa cu scaune albe sunt o alegere corecta pentru care si tu poti opta indiferent de mobila pe care o vei alege. Si nu putem ignora defel terasa generoasa de 13 metri patrati cu iesire din bucatarie si living, perfecta pentru a te bucura de mese in aer liber in sezonul cald.

Din living se face trecerea catre zona de noapte printr-un hol lung. Pentru o familie cu 4 sau 5 membri sunt necesare multe spatii de depozitare. De aceea, un dressing inalt, pe toata lungimea holului va oferi spatiu suficient pentru haine groase de iarna sau alte diverse lucruri care nu pot fi depozitate in dulapul din camera. In plus, tot in acest dressing a fost integrata si masina de spalat rufe alaturi de etajere pentru detergenti si produsele de curatare.

Zona de noapte

Dormitoarele sunt spatioase si decorate cu pat pe mijloc. Din nou, aceste camere pot fi regandite astfel incat sa se adapteze nevoilor celui/celei care o va folosi. Intr-unul din dormitoare vom regasi integrat si un mini-birou. Toate camerele sunt luminoase si inspira un sentiment placut de relaxare. Dormitorul matrimonial merge pe aceeasi linie minimalista, centrata pe confort. Un mare plus pe care sunt convinsa ca multi dintre voi o vor aprecia este baia integrata in spatiul acestei camere. Practic, dormitorul matrimonial are baie proprie. Baie exista si in hol, fiind destinata celorlalte 2 dormitoare. Si sa nu uitam si de baia de oaspeti situata in apropierea bucatariei.

Speram ca aceste informatii si mai ales fotografiile te vor determina sa le faci o vizita celor din Greenfield pentru a vedea toate beneficiile locuirii in acest ansamblu rezidential.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole