Apartament de 81 mp – un decor rafinat si luminos cu o panorama de invidiat

Acest apartament m-a atras ca un magnet. Stilul curat, lumina naturala din apartament, simplitatea si in acelasi timp eleganta discreta a acestei amenajari sunt trasaturile pe care le remarci si le admiri. 

Deschide Galeria

Intr-un veritabil stil scandinav, acest apartament de 81 metri patrati (cu doua dormitoare) intruchipeaza tot ceea ce ti-ai putea dori de la o locuinta. Spatialitate, luminozitate, functionalitate. Si n-am amintit inca nimic de balcon si de privelistea de invidiat.

Cu o cromatica in tonuri neutre in care albul este predominant, spatiul ne dezvaluie o amenajare rafinata, cu accent pe functionalitati.  Un living spatios cu o canapea confortabila si o zona pentru birou armonios integrata in decor, se bucura de o panorama superba si de multa lumina naturala. Accentele de gri si negru contrasteaza elegant cu albul peretilor si al pieselor de mobilier, iar nuantele naturale din lemn confera caldura spatiului.

Bucataria pastreaza linia prin excelenta scandinava a decorului. Acelasi alb insotit firesc de lemn, suprafetele netede si lucioase, liniile simple si o amenajare ce pune pe primul loc eficienta si pragmatismul, iata descrierea spatiului ideal pentru gatit si luat masa in acelasi timp. Diningul este integrat firesc in spatiul bucatariei si pus in evidenta printr-un corp de iluminat rotund, negru.

Zona de noapte cuprinde cele doua dormitoare: matrimonial si camera copiilor. Un decor minimal, confortabil, in paleta de griuri si alb ne confirma inca o data ca “less is more”. Folosind paturi supraetajate si o masa cu doua scaune pe post de birou, designerul a decorat eficient spatiul in comun al copiilor acestei familii.

Balconul este insa zona mea preferata. Dupa ce veti vedea fotografiile veti intelege ca o astfel de panorama merita admirata in conditii pe masura. Doua scaune din ratan, o bancuta ingenioasa care pare realizata din 3 scaune si ghivece cu plante care sa aduca un strop din prospetimea gradinii aflate in curtea interioara a imobilului unde se afla apartamentul, asa am descrie locul unde mi-as incepe diminetile de weekend alaturi de o cafea aburinda. 

Sursa foto: planete-deco

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole