Povestea unui apartament de doua camere amenajat in nuante neutre, pamantii, si accente de albastru

Inspirata din natura, dintr-un peisaj calm in nuante neutre si tonuri vesele de albastru, amenajarea acestui apartament de doua camere contureaza armonios o atmosfera relaxata, linistitoare fiind in acelasi timp un refugiu elegant.

Deschide Galeria

Cei 51 de metri patrati ai locuintei sunt distribuiti intr-o zona de zi generoasa compusa din holul de intrare si livingul deschis in care este integrat si un mic spatiu pentru birou, o bucatarie liniara cu acces catre balcon, dormitorul si baia.

Situat intr-un bloc nou construit, apartamentul a fost preluat de catre echipa de design interior Intento Studio avand toate finisajele incluse (parchetul laminat, lavabila generala alba, usile si baia complet echipata). Provocarea a constat in personalizarea spatiului si adaptarea acestuia la necesitatile beneficiarului si a stilului dorit de acesta. Regasim mult lemn (riflaje si decoruri), vopsea mata in tonuri nisipii si accente de albastru, texturi moi, catifelate.

“Amenajarea este destinata unei singure persoane. Fiecare spatiu este proiectat pentru a fi functional si estetic, astfel incat sa se potriveasca cerintelor beneficiarului. Acesta si-a dorit o amenajare moderna cu accente elegante, iar pentru acest lucru s-au folosit ancadramente din poliuretan, accente metalice aurii si texturi din catifea.”

Iluminatul are rolul sau important si in acest proiect: pentru zonele de relaxare si odihna s-a optat pentru folosirea unei temperaturi de culoare calda si un iluminat difuz, in timp ce pentru zonele de lucru si bucatarie a fost ales un iluminat mai puternic (benzi de led si corpuri de iluminat cu becuri mai puternice si lumina rece).

Pentru optimizarea spatiului si pentru a corespunde intocmai conceptului agreat, intreg mobilierul a fost realizat la comanda dupa schitele arhitectilor, astfel incat nu a ramas nicio zona a locuintei neexploatata.

Buget amenajare: 18.000 de euro

Locatie: Craiova

Foto & design : Intento Studio

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole