Apartament de doua camere cu o amenajare eleganta

Design contemporan la superlativ, asa am descrie amenajarea acestui apartament de doua camere din Rusia. Spatiul impresioneaza prin detalii, finisaje si un iluminat scenografic. Elementele sunt atent alese pentru a contura un interior placut estetic, fara a ignora latura functionala.


Deschide Galeria

Interventia asupra configuratiei apartamentului s-a putut face chiar din stadiul constructiei. Astfel, bucataria a fost deschisa spre living, largind intreaga zona de zi. Designerul a mizat pe o paleta de culori neutra, cu mult alb pentru a spori luminozitatea intregului spatiu.

Amenajarea in sine este una aerisita, cu o abordare minimala. Fiecare functiune in parte este bine valorificata. Suprafetele netede si lucioase, designul in linii drepte, finisajele cu efect tridimensional, toate descriu un stil actual, cu care beneficiarii au rezonat din plin.

Pentru living s-a urmarit crearea unor simetrii pe care le percepem la nivelul celor doua canapele sau al suprafetelor cu oglinzi dispuse de o parte si cealalta a panoului decorativ. Delimitarea de restul spatiului se face vizual prin benzile LED din tavanul fals.

O zona de bar face trecerea spre bucatarie; tot in scopul delimitarii, parchetul este inlocuit cu placi de gresie. Designul nu impresioneaza, latura functionala primand in aceasta parte a casei. totul este incorporat pentru a pastra un stil ordonat, iar depozitarea bine redata prin doua randuri de dulapuri in partea superioara. La mijloc, s-a optat pentru un panou din sticla. Tot in acest perimetru a fost incadrat si locul de luat masa, pus in valoare printr-un minunat corp de iluminat.

Si in dormitor se reia schema de neutre, cu accente de roz prafuit, o nuanta cuminte, calda, in spiritul ambientului dorit pentru un astfel de spatiu. Finisajele si texturile redau o senzatie de confort si tihna, intr-o nota usor feminina. Aceasta latura este mai pronuntata prin zona de make-up amenajata langa fereastra. In acelasi spirit a fost conturata si baia, un spatiu mai amplu, care a permis instalarea unei cazi, dar si a unei cabine de dus marcata printr-un perete cu mozaic.

Speram sa-ti fie o sursa de inspiratie utila aceasta amenajare de apartament!

Designer: Tatiana Afanasieva

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...