Apartament de trei camere amenajat modern cu mult lemn si accente de albastru

Designerii de la Caroline Art au creat o poveste moderna, functionala si atractiva vizual pentru acest apartament de trei camere din Varsovia.


Deschide Galeria

Lemnul joaca un rol foarte important in aceasta amenajare, nelipsind din nicio zona a locuintei, iar impreuna cu detaliile decorative, aranjamente de flori de pampas uscate, confera caldura locuintei.

Cei 62 de metri patrati sunt distribuiti intr-o zona generoasa living-bucatarie deschisa si zona de dining, dormitorul matrimonial si un dormitor de oaspeti (cu o canapea extensibila si zona de lucru), o baie relativ mare si holul de intrare.

Zona de zi, deschisa, este amplasata in stanga intrarii, in locuinta existind delimitarea aceasta clara intre zona de zi si spatiile de dormit. O scafa mare la nivelul plafonului delimiteaza zona de dining si bucatarie de restul zonei de zi; plafonul mai coborat are si un rol tehnic aici, de a integra spoturile incastrate.

Pe peretele multifunctional din living regasim o placare cu lamele verticale de lemn care maresc vizual inaltimea spatiului, un mic birou in prelungirea comodei suspendate de perete.

Parchetul din lemn de stejar folosit in intreaga locuinta, mai putin in baie, mareste vizual spatiul si unifica zonele. Totodata, foloseste ca fundal contrastant pentru restul finisajelor din cadrul amenajarii.

Conceptul cromatic se bazeaza pe nuante de gri si crem, culori calde si jocuri de texturi (vopsea lavabila mata si zona accent cu vopsea decorativa). In zona de zi au fost inserate cu succes accente de albastru intens care creeaza dinamism in cadrul compozitiei.

In dormitorul matrimonial, pe peretele din spatele patului a fost realizata o schita a unui oras medieval, care transpare prin tablia din zabrele; detaliu ce confera personalitate spatiului.

Design: Caroline Art

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...