Apartament de trei camere modern amenajat in tonuri neutre cu accente de culori vibrante

Modern, cu insertii de detalii retro si contraste intre tonuri neutre si accente intense de culoare. Este povestea unui apartament de trei camere din zona Unirii din Bucuresti, a carui amenjare a fost finalizata in 2020. Are 84 de metri patrati utili iar investitia s-a ridicat la 45000 de euro fara manopera echipei de constructii.

Deschide Galeria

La momentul inceperii proiectului de design interior, apartamentul era complet finisat de catre dezvoltator, parchetul, usile si gresia din bucatarie fiind pastrate, restul finisajelor s-au schimbat” – ne povesteste autoarea proiectului, Cristina Micu.

Cele doua bai  au fost reamenajate integral pentru a corespunde dorintelor clientilor si a noului concept stabilit de comun acord. Astfel, au fost inlaturate finisajele anterioare si inlocuite cu unele noi.  Obiectele sanitare  (marca Hansgrohe, Roka, Belform, Ideal Standard)  au fost si ele inlocuite. Ceramica din bucatarie si bai este de la Marazzi, Ragno.

Forma mobilierului din bai  asigura spatiul necesar de depozitare si in acelasi timp confera dinamism amenajarii. Atentia la detalii poate fi observata cu usurinta: detaliile manerelor frezate,  compozitia oglinzilor, amplasarea micilor accesorii.

Pentru implementarea completa a conceptului de design, au fost necesare modificari si la instalatia electrica din restul locuintei, fiind amplasate prize si corpuri de iluminat in concordanta cu amenajarea propusa.

Majoritatea pieselor de mobilier au fost achizitionate de la Rovere, Kare Design si Ioooi iar mobilierul la comanda a fost realizat la Settimo Design Store. Acest mix de mobilier personalizat si mobilier de serie asigura tot confortul necesar si un impact vizual placut.

Pe peretele cu canapeaua din living regasim un tapet in nuante neutre, deschise, marca Glamora, ce constituie un fundal relaxant si sofisticat pentru zona de zi si unifica vizual locul de luat masa cu cel de relaxare. La nivelul plafonului, cele doua corpuri de iluminat suspendate confera eleganta spatiului si accentueaza centrele de interes.

Dormitorul este amenajat in nuante calde, neutre, constrastate de albastrul impunator al catifelei patului. Zona de dressing a fost gandita ca un dulap incastrat, langa pat, avand usi de lemn care incadreaza usile moderne de sticla.

Arhitect: Cristina Micu, cristinamicu.ro

Fotografii: Arthur Zinz Photography

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole