Apartament din Campina – frumusetea decorului minimalist pus in valoare cu materiale naturale

Creat de arhitectii de la Archvision Studio, acest apartament ne place prin prisma materialelor utilizate si a jocurilor de lumini care reusesc sa le puna foarte frumos in valoare.

Deschide Galeria

Situat in Campina, inspiratia de a utiliza placari cu piatra naturala vine ca o abordare fireasca tinand cont de contextul natural al peisajului.

Cu o paleta neutra de culori amenajarea apartamentului merge catre un stil minimal unde formele si texturile imbraca decorul. Nuantele naturale ale lemnului precum si tonurile sublime de maro confera un aer relaxant.

Un rol important il are iluminatul artificial. Folosind scafe si spoturi, texturile deosebite si formele ingenioase sunt puse in valoare, creand in acelasi timp un ambient placut si confortabil. Interesant este corpul de biblioteca, un amalgam de linii oblice, un detaliu ingenios ca un punct de interes pentru incapere.

Detaliile organice inspirate din natura se regasesc si in cele doua dormitoare. Nuantele de verde se integreaza de minune in contextul mentionat, fiind practic o continuare a peisajului din exterior in interiorul locuintei. 

Citeste si despre acest proiect deosebit din Sibiu.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole