Apartament din Vietnam – Amenajare dezinvolta, deschisa si luminoasa pentru o mica familie

Situat in Hanoi, Vietnam, acest apartament creat de biroul Le Studio a beneficiat de o amenajare flexibila, special conceputa pentru o mica familie. La consultarea cu clientul, proiectantul si-a dat seama ca proprietarii si fiul acestora de doar patru ani sunt niste persoane pline de energie, care au avut o anumita antipatie fata de spatiile monotone.

Deschide Galeria

Asadar abordarea arhitectilor s-a axat pe crearea unui spatiu relaxat, creativ, jucaus, oferind proprietarilor un sentiment de reinnoire de fiecare data cand pasesc in propria casa.

Una dintre cele mai puternice trasaturi ale acestui proiect este minutiozitatea cu care este gandit si implementat fiecare detaliu, totul facandu-se pentru obtinerea re­zultatului perfect. Alegerea culorilor, texurilor, pieselor de mobila si a materialelor s-a facut cu o grija deosebita.

Zona de living este una extrem de spatioasa si de luminoasa, iar stilul in care s-ar incadra ar putea fi unul minimalist cu mici influente industriale. Un rol important în crearea acestui spaţiu vibrat si dinamic îl joaca nuanta metaalica a peretilor, liniile drepte si evitarea incarcarii inutile a decorului.

Petele de culoare care apar in diversele accesorii adauga creativitate designului, el fiind potentat atat de calitatea imbinarii cu alte nuante (complementare), cat si prin coerenta viziunii de ansamblu, astfel luand nastere un spatiu de locuire dezinvolt, deschis si luminos.

Jocul intre cald si rece in ceea ce priveste culorile alese pentru pereti si tavan creeaza o anumita tensiune care improspateaza atmosfera din punct de vedere vizual.

Via freshome.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole