Apartament in Cluj: Minimalism in culori fresh

Cristina Blaj, unul dintre designerii pe care ii urmarim cu drag a realizat o amenajare pentru un apartament in Cluj care ne-a captat atentia din prima. Apartamentul pe care il puteti admira in imaginile de mai sus se afla in inima orasului, iar reamenajarea sa a avut loc anul acesta.

Deschide Galeria

Apartamentul are o suprafata de 63 de metri patrati si sea afla intr-un bloc vechi. Noua lui infatisare este una minimalista cu accente puse pe design si mai putin pe functionalitate. De ce spunem acest lucru? Pentru ca din apartament lipseste …bucataria. Intr-adevar proprietarul a decis sa renunte la zona destinata gatitului si a castigat astfel mai mult spatiu de desfasurare pentru celelalte incaperi. In brieful clientului se mai mentiona ca isi doreste un interior simplu, mobilat minimal, cu un aer sofisticat, modern si suprinzator.

Cristina a ales sa se foloseasca foarte mult de jocurile de culoare pentru a accentua zone cheie din casa. Iluminatul a fost realizat cu tehnologie led, iar corpurile de iluminat au fost amplasata in asa fel incat sa atraga atentia asupra anumitor puncte focale din interior. O mare parte din piesele de mobilier sunt realizate custom.

Citeste si Alb imaculat. Un apartament in Cluj Napoca

Noi la povesteacasei am decis ca avem doua locuri preferate in amenajarea Cristinei. Primul de pe lista noastra este baia. Inalta, moderna foarte proaspata datorita combinatiei dintre rosu si verde lime, baia aceasta iti insenineaza fiecare dimineata si iti da tonusul de care ai nevoie. Al doilea loc este spatiul de relaxare. Fotoliul in stil japonez asezat direct pe podea, alaturi de o lampa minimalista care arunca umbre geometrice pe peretele cu aspect de carton imprimat.

Dar gata cu vorbele, va invitam sa vedeti apartamentul in imaginile din galerie!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole