Apartament in stil scandinav: simplitate, arta si culoare

Ne place stilul scandinav si am mai scris despre el aici, la Povestea Casei. Insa, cu fiecare apartament descris ne indragostim parca si mai mult.


Deschide Galeria

Pentru astazi va vom dezvalui un apartament in stil scandinav cu elemente specifice: functionalitate, materiale naturale si albul predominant, insa fara minimalismul cu care ne-au obisnuit designerii care abordeaza acest stil. Cu toate acestea, amenajarea lasa impresia ca totul se afla la locul lui si cu un scop precis, ordonat.

Zona de zi este un open space, cu fiecare spatiu bine delimitat atat prin culori cat si prin elemente care se coordoneaza foarte bine impreuna. Pe un fundal de alb, vom gasi cromatica neutra a canapelei, completata in mod placut de jucausele zigzaguri si detalii oranj (fotoliul si perna decorativa) care lumineaza si inveselesc spatiul. Desenele artistice inramate imbraca si imbogatesc livingul, accentuand punctul focal al zonei respective.

Diningul pastreaza fundalul alb, corpurile de iluminat negre atragand discret atentia. Lumina din bucatarie ofera suficienta luminozitate mesei de dining, albul fiind un atu pentru a lasa impresia unui spatiu mai larg, neaglomerat, ordonat.

Cele doua dormitoare sunt simple si confortabile. In primul vom gasi aceeasi paleta cromatica alb negru gri din living, bineinteles cu aceeasi prezenta placuta a oranjului. Chiar daca spatiul e mic, designul a incorporat si un mic spatiu de lucru. zigzagurile colorate aduc un plus de accent camerei. Celalalt dormitor este opusul primului, fiind camera copilului. Pete de culoare imbraca vesel camera, rozul fiind predominant. 

Sursa foto: home-designing.com

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...