Amenajarea acestui apartament de 80 mp s-a axat pe crearea unei atmosfere caracterizata de caldura, confort si functionalitate. Spatiul aranjat cu stil devine mai luminos si mai spatios prin abundenta materialelor de finisaj naturale si a textilelor diversificate. 

Fiecare spatiu al apartamentului a fost gandit in cel mai mic detaliu. Elementele de decor si mobilierul au fost selectate cu atentie de catre designeri pentru a obtine intocmai rezultatul dorit. 

O atentie deosebita a fost acordata corpurilor de iluminat. Benzile LED aplicate, alaturi de lampile suspendate si spoturile aplicate pe tavan pun in evidenta fiecare colt al livingului si al bucatariei.

Mobilierul pastreaza linia simpla si aerisita specifica apartamentelor moderne. Zona livingului este redata printr-o canapea si alte cateva spatii restranse de relaxare, o masuta de cafea si cateva rafturi pentru carti. 

Mobilierul din bucatarie este alb, cu front lucios si un design simplu. Zona placata cu panou de sticla aduce o nota artistica bucatariei prin combinarea albului cu negrul intr-un efect de vopsea stropita.

In dormitor remarcam multitudinea spatiilor de depozitare si zona centrala ocupata de patul matrimonial. Iluminatul de pe marginea peretelui acoperit cu lemn ofera un efect modern acestei amenajari, iar oglinda ii sporeste spatialitatea.  

Camera amenajata pentru copii pastreaza echilibrul perfect intre functionalitate si un spatiu ludic, adaptat copiilor, cu zone amenajate pentru joaca si depozitare. 

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!