Apartament mic amenajat in inima tinutului scandinav

Acest minunat apartament despre care vrem sa-ti vorbim astazi se afla in Suedia si ne-a cucerit total. Cu o configuratie de 2 camere, cu living, bucatarie deschisa si dormitor, amenajarea ne poarta spre un stil scandinav veritabil, cu piese atent alese ce compun un decor elegant, rafinat.

Deschide Galeria

Apartamentul se afla intr-o cladire istorica, construita in 1914, de aici si elemente specifice precum tavanul inalt de pana la 3 metri sau stucaturile. Cu siguranta, vei remarca si minunatele pervazuri de la ferestrele din living si dormitor amenajate confortabil pentru momente de relaxare sau lectura.

Amenajarea este aerisita si luminoasa, cu mobilier care nu incarca spatiul. Piesele selectate infrumuseteaza prin designul lor camera de zi. Canapeaua, masuta de cafea sau micile decoratiuni ne inspira un aer clasic, rafinat.

Cromatic, predomina albul si griurile discrete. Stucaturile si toata zona ferestrelor, inclusiv tocurile sunt evidentiate printr-un gri mai inchis tocmai pentru a sublinia importanta si frumusetea in cadrul decorului.

Bucataria si locul de luat masa sunt amenajate in plan deschis in zona de trecere din hol inspre living. Mobilierul este dispus pe 2 laturi egale, cu electrocasnice incorporate pentru a spori caracterul unitar al amenajarii. Griul dulapurilor cu manere din piele alaturi de blatul din compozit ce imita granitul imprima o nota sofisticata bucatariei. Dulapurile suspendate cu usi din sticla permit o depozitare creativa.

Trecerea inspre dormitor se face direct din living. Spatiul destinat zonei de dormit este mic si ingust, patul fiind piesa principala a acestei incaperi. Etajerele cu decoratiuni si pervazul lat al ferestrei ofera un plus de personalitate spatiului. Zona de depozitare principala este concentrata in zona livingului si holului prin dulapurile inalte montate in acest perimetru.

Accesoriile din alama pe care le intalnim in zona de baie, dar si in cea de bucatarie aduc un plus de stil amenajarii in special in spatiul baii unde contrastul alb-negru risca sa fie usor monoton.

Hai sa vezi toate imaginile din galeria foto de mai sus pentru un plus de inspiratie!

Sursa foto

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole