Apartament mic cu o amenajare functionala

Pentru aceasta amenajare, abordarea a fost relativ simpla, cu accent pe functionalitatea spatiului. Configuratia neobisnuita a apartamentului a fost bine optimizata astfel incat sa poata fi amenajat living, bucatarie, spatiu pentru mese, dormitor si baie.

Deschide Galeria

Amenajarea in sine contine note feminine prin diferitele accente de roz integrate in decor. Predomina albul, cremul si bejul, precum si finisaje din esente de lemn care aduc un plus de caldura si confort spatiului.

Tinand cont de dispunerea incaperilor si a suprafetei reduse s-a optat pentru o mobilare minimala, cu piese de baza pentru a pastra totul cat mai aerisit si fluent. Zona de living a fost conturata in jurul unei canapele, fotoliu si masuta de cafea si televizor cu un corp mic ca suport.

Zona de luat masa face trecerea inspre bucatarie. Pe langa peretele-accent zugravit cu un roz-somon, au fost adaugate doua tablouri tip canvas si un lampa sub forma unei pasari. Spatiul primeste astfel un strop de personalitate.

Bucataria este gandita unitar, cu o dispunere liniara, compacta. Mobilierul asigura nevoia de depozitare, iar electrocasnicele sunt incorporate pentru un aspect cat mai ordonat. Pentru dulapurile inferioare si cel care incastreaza frigiderul s-a folosit un front negru, mat, iar partea superioara vine cu o varianta mai deschisa, de lemn.

Si pentru spatiul dormitorului s-a mers pe aceeasi linie a unui design functional, patul fiind piesa principala din aceasta incapere. Noptierele ce imita buturugi, ansamblul textil de pe perete, dar si cele doua tipuri de lampi aduc un plus de stil unui spatiu mic precum acest dormitor. Intr-o nisa a fost amenajata o zona tip dressing cu suporturi diferite pentru haine si incaltaminte, iar draperia ascunde tot acest spatiu destinat depozitarii.

In baie s-a mizat pe nuante de albastru-turcoaz ca accente cromatice. Pentru pereti s-au folosit placi care imita marmura, iar in jurul cazii placi de faianta albastre care transforma intreg spatiul.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole