Apartament minimalist cu accente de albastru

Minimalismul este cuvantul cheie al acestei amenajari. Beneficiarii au dorit ca spatiul sa nu fie incarcat cu mobila, ci cat mai aerisit, cu o zona de bucatarie deschisa spre living pentru a socializa mai usor cu familia sau prietenii veniti in vizita. Amenajarea, asa cum o gasim surprinsa in imagini, pare destul de sumara, insa odata cu mutarea lor in apartament, spatiul va fi mai insufletit prin micile detalii personale. Te invitam deci sa-ti gasesti inspiratia in acest apartament generos din Franta.


Deschide Galeria

Albastrul este una din culorile preferate ale ambilor parteneri, asa ca inevitabil si-au dorit sa-l includa in caminul lor. Il vom regasi ca accent in zona de living, unde un intreg perete a fost zugravit in albastru. A fost lasat liber, fara mobilier, ulterior putand fi adaugate etajere sau polite albe pentru a obtine un plus de contrast. Pentru moment, singurele elemente colorate care atrag atentia sunt masutele suprapuse. Canapeaua si corpul suport pentru televizor contureaza spatiul care descrie livingul. Tot aici a fost amenajat si un mic loc pentru luat masa, facand tranzitia spre zona bucatariei. Vizual, ea este delimitata de barul amenajat ca spatiu pentru luat gustari rapide.

Amenajarea bucatariei asigura functionalitatea necesara unui astfel de spatiu dintr-o casa. Corpurile de mobilier sunt dispuse pe doua laturi oferind spatii de depozitare eficiente, dar si loc pentru zonele de lucru intalnite in mod obisnuit intr-o bucatarie. electrocasnicele mari sunt incapsulate pe un intreg perete, astfel incat totul sa para unitar si ordonat.

Si in spatiul holului vom reintalni motivul albastrului, excelent integrat si pus in valoare.

Ne place cum au fost amenajate zonele de depozitare, oferind familiei spatii variate pentru haine sau alte lucruri necesare. Unul din aceste locuri este dormitorul matrimonial, unde reintalnim tema minimalista a amenajarii. De neratat sunt si baile, spatii mici dar eficient gandite pentru nevoile familiei.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...