Cand proprietarii acestui apartament au solicitat un design interior minimalist, modern, dinamic si fresh, cei de la Rado Rick Designers au stiut imediat cu ce solutii sa vina. Acestia au ascultat dorintele clientului si si-au adaptat viziunea in functie de aceste cerinte.

Apartamentul este localizat in Bratislava, Slovacia si putem spune, vazand rezultatele, ca are un design deschis, exact asa cum au cerut proprietarii. Pentru a se putea desfasura, arhitectii au trebuit sa renunte la cativa dintre peretii despartitori ai apartamentului.

Zona de living este un spatiu modern si de minimalist, cu parchet neted de culoare alba, cu niste obiecte de iluminat simple, si piese de mobilier modulare. Peste tot predomina albul, iar pe alocuri se pot vedea nuante de gri si negru.

Citeste si Top 10 idei pentru o locuinta in stil scandinav

Standul pe care este pus televizorul este extrem de lung, foarte ingust si lipit de perete, iar unul din capete se imbina cu dulapul. Sub acest stand sunt amplasate niste obiecte de iluminat care bat spre podea si dau incaperii un aspect foarte sofisticat.

Desi simpla designul bucatariei este unul futurist, cu o insula centrala care poate fi extinsa. Si in bucatarie se respecta designul minimalist care include doar prezenta elementelor esentiale, fara a incarca decorul cu obiecte inutile.

Exista o serie de mici detalii care ofera presonalitate aceste bucatarii. Acestea se regasesc in liniile mobilei si in unghiurile neregulate ale acesteia, formele curate, clare si luminoase.

Intreaga amenajare impresioneaza si prin holul de culoare alba din care se evidentiaza o nisa verde, in care sunt puse flori luminate de lampi amplasate in interior.

Baia contrasteaza cu restul incaperilor prin faptul ca peretii si podeaua sunt de culoare, dar se pastreaza acelasi look elegat si minimalist. 

 

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!