Apartament minimalist din lemn

Arhitectii de la NAAD sunt cei care s-au ocupat de renovarea acestei locuinte vechi de peste 100 de ani, din Kyoto. Este minimalista, este decorata in totalitate din lemn si tocmai acest lucru o face sa fie mai speciala: faptul ca da senzatia de interior nefinisat.


Deschide Galeria

Culoarea lemnului este o tendinta care isi face tot mai de simtita prezenta in domeniul amenajarilor interioare moderne. Placarea peretilor cu lemn da un aspect foarte natural interiorului, si se preteaza in decorarea oricarei incaperi fie ca vorbim de living, hol, bucatarie sau dormitor.

Asa se pare ca au gandit si cei de la NAAD cand s-au apucat de acest proiect, au montat placi de lemn pe pereti, podea si tavan, iar rezultatul a fost crearea unui spatiu ideal in care sa poata locui un tanar.

Placajele au fost lasate nefinisate iar in mare parte spatiul este nemobilat, tocmai pentru a da senzatia de interior in curs de constructie sau neterminat.

Citeste si Cum arata locuinta unui cuplu de artisti

Arhitectii au indepartat zidurile existente in jurul scarii interioare si au lasat liber acest spatiu pentru a creea o zona "aerisita", iar astfel sufrageria da impresia de transparenta.

Ferestrele de mari dimensiuni "inunda" interioarele cu lumina naturala. Obiectele de mobila respecta stilul minimalist, scaunele sunt alcatuite din panza puse pe un cadru metalic.

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...