fbpx

Apartament minimalist in doua culori

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Acest apartament este lucrarea unor arhitecti olandezi de la firma i29, specializati in design interior. Se pare ca acestia au o preferinta pentru utilizarea a cat mai putine culori atunci cand decoreaza un interior. Spre exemplu, acest apartament din Amsterdam are peretii, tavanul si podeaua in alb complet, iar pe alocuri culoarea data de scandura din lemn de pin. Ceea ce este special la mobilierul de lemn este ca usile dulapului au o serie de deschizaturi asimetrice de diferite forme neregulate.

Deschide Galeria

Culoarea alba si cea a lemnului de pin predomina in intreaga casa, in diferite combinatii: in camera de zi tavanul, podeaua, mobila sunt albe cu un sigur perete despartitor din lemn; bucataria are doar tavanul si o parte a mobilei din lemn, baia este in intregime alba iar scara care duce spre mansarda de asemenea din lemn. Prezenta unor scaune, a unei canapele si a tabloului abstract, toate de culoare foarte inchisa contrasteaza puternic cu nuantele simple ale peretilor.

Formele drepte si taieturile curate ale mobilei creeaza o stare de liniste si simplitate, specifice stilului minimalist. Totodata, acest stil sustine ideea de open space, de renuntare la obiectele inutile din casa si la orice alt element care sa incarce decorul.

De departe, ceea ce face ca acest apartament sa fie unic este mobila in care au fost sculptate multe "gauri". Prin aceste gauri se vad obiectele care se afla in depozitate in dulap, usile nu ascund dezordinea dinauntru ci doar lasa sa se vada aceeasi rigoare ca si cea din amenajarea care se regaseste in toata casa. Minimalismul reprezinta un concept care are la baza coerenta si rigoare, iar aceste trasaturi se reflecta si in starea de spirit a celui care il adopta.

Nuantele simple, folosirea materialelor rigide cat si folosirea liniilor precise ne fac sa ne amintim de stilul suedez de decorare a interioarelor. Imbinate, toate acestea creeaza un spatiu luminos, aerisit, potrivit pentru a fi locuit atat de o familie cat si de persoanele singure.

Reclama

Articole noi

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...

Cunoști cele cinci avantaje ale colțarelor?

Astăzi îți vom spune de ce colțarele sunt piesa...

10 Moduri de a curata bucataria fara sa folosesti substante chimice agresive

Cel mai iubit loc din casa pentru majoritatea oamenilor...

Care sunt accesoriile de care ai nevoie în baie

Amenajarea băii din casa nou construită sau mobilarea uneia...

Apartament de trei camere din Bucuresti amenajat in stil scandinav

Mult alb, lemn masiv si placari de lemn deschis...