Apartament modern amenajat in tonuri neutre

Amenajarea pe care o propunem astazi are toate calitatile necesare pentru un locuit confortabil. Optimizarea spatiului a fost foarte bine realizata, astfel incat functionalitatea este un punct important al acestei amenajari.

Deschide Galeria

Cromatica a fost pastrata intr-o zona sigura, remarcam nuante de bej, maro-inchis si alb. Accentele colorate apar rareori in elementele de decor. 

Iluminatul artificial a fost accentuat prin diferite corpuri de iluminat arhitecturale sau benzi cu LED incastrate in pereti care ofera un aspect modern locuintei.

Modificarile realizate la nivelul configuratiei incaperilor asigura fluidizarea amenajarii. In living, proprietarii dispun de o zona de relaxare in care se afla o canapea. In spatele acesteia a fost amenajat un perete decorat cu elemente geometrice si oglinzi. 

Zona de relaxare a camerei de zi a fost integrata celorlalte 2 spatii functionale indispensabile: bucataria deschisa si zona pentru luat masa. Bucataria este destul de restransa, cu o dispunere pe 3 laturi, electrocasnice incastrate si se axeaza pe functionalitate. Constrastul alb – nuante inchise de gri sau negru este vizibil si aici. Toate zonele mentionate comunica cu holul de la intrare si o alta zona de studiu cu spatii de depozitare montate pe perete. 

Si in dormitor s-a optat pentru nuante neutre, de roz prafuit, crem si auriu, impreuna cu accente de lemn – nuante potrivite unui astfel de spatiu. In acest spatiu  a fost evidentiata abundenta luminii naturale.  

Baia in tonuri de gri combinat cu pereti albi si mobilier in acceasi nuanta capata un aer romantic datorita tapetului cu imprimeu floral lipit pe peretele accent. 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole