Amenajarea pe care ti-o propunem astazi apartine unui cuplu de tineri care si-au dorit foarte mult un loc al lor. Si-au cumparat un apartament intr-un ansamblu rezidential si apoi au apelat la designerii de la White&Black Design Studio pentru a-i ajuta sa contureze un proiect de amenajare a spatiului.

Apartamentul are o suprafata de 65 metri patrati si primeste multa lumina naturala, detaliu care a fost de mare ajutor pentru designeri. Ei au propus un stil actual, cu o mobilare redusa, dar cu atentie pentru nevoile beneficiarilor.

S-a dorit o deschidere a spatiilor, cu o zona de zi care sa includa living si bucatarie. Astfel, a fost creata o partitie din sticla fumurie intre cele doua functiuni care se poate inchide atunci cand se gateste. Deschisa, camera de zi si bucataria par sa formeze un tot unitar.

Partea spectaculoasa a acestei amenajari o reprezinta zona de living cu un panou din sticla ce ascunde televizorul. Imediat sub el, a fost integrat si un semineu pe baza de bioetanol, o dorinta a celor doi tineri. Totul este minimal tratat, cu un design simplu, cu suprafete netede si linii drepte.

Incaperile sunt luminoase si decorate in nuante neutre, calde care sa sporeasca senzatia de confort de acasa. Atentia pentru detalii, finisajele de calitate si alegerea fiecarui obiect decorativ ne inspira rafinament si eleganta.

Bucataria asigura spatiul necesar pentru gatit, depozitat si luat masa. Si acest spatiu vine intr-o abordare minimalista, in tonuri mai reci de gri si bej, dar puse in valoare de lumina naturala. Amenajarea bucatariei este unitara, cu un aspect ordonat, compact, poate usor monotona. Locul de luat masa il vom gasi in apropierea ferestrei pentru a te bucura de lumina si soare atunci cand mananci.

Dormitorul ne propune o abordare usor feminina prin paleta cromatica dezvoltata. Confortul este cuvantul care descrie cel mai bine acest spatiu. Tablia tapitata, cuverturile si texturile bogate iti inspira relaxare si o stare de bine. Zona de make-up aduce un plus de feminitate amenajarii. Pe langa zona de depozitare generoasa creata in hol, vom gasi si in dormitor dulapuri pentru haine incorporate intr-o nisa special creata in acest scop.

Spune-ne parerea ta despre aceasta amenajare! Ai locui intr-un astfel de apartament? Ce ai schimba?

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!