fbpx

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind amenajata pana in octombrie 2020 pentru un client privat.

Deschide Galeria

Echipa Limestudio, arhitectii Silvia Olteanu si Roxana Jipa, ne povestesc ca au optat in aceasta amenajare pentru o paleta cromatica neutra, naturala, care sa confere caldura si sentimentul de “acasa”.

In cadrul conceptului cromatic natural, predomina culoarea teracotei (ce provine din italiana – pamant ars), ca un accent puternic ce armonizeaza restul elementelor de design. Prin contrast, a fost folosita o nuanta rece, intensa de albastru la mobilierul de bucatarie.

Luand in considerare suprafata redusa a apartamentului, 52 de metri patrati distributi in living, dormitor, bucatarie inchisa si logie, baie si hol, spatiile de depozitare au fost una dintre prioritatile amenajarii. Clientii si-au dorit mult un spatiu ordonat, functional si in care sa domine o atmosfera calduroasa, joviala.

Dulapurile incastrate, realizate la comanda, au reprezentat solutia ideala pentru a rezolva problema spatiilor de depozitare, fiind personalizate si adaptate nevoilor clientului.

Au creat o zona de depozitare generoasa in holul de intrare , o linie de mobilier pe toata latimea livingului, un mic dulap in nisa ramasa din decrosul peretelui de bucatarie.

Un spatiu de depozitare extra a fost generat prin folosirea amprentei fostei usi de acces in logie din living; au completat acel gol cu o biblioteca incastrata. Rafturile din lemn si iluminarea cu Led din spate pun in evidenta acest detaliu special.

Baia a fost amenajata minimalist; au fost create depozitarile necesare insa fara a supraaglomera spatiul. Iese in evidenta oglinda in forma de arc cu lumina integrata. Placutele ceramice gri, cu accent de albastru pe zona lavoarului, sunt inguste si prin dispunerea verticala pare ca alungesc spatiul si ii confera o suplete aparte.

Dormitorul matrimonial este un spatiu ordonat, aerisit, in care iese in evidenta asimetria dispunerii culorilor. Galbenul sters este contrastat puternic de nuanta teracotei, folosita la peretele din spatele patului.

Noptierele din lemn, asimetrice ca dimensiuni (una din ele fiind transformata in masuta de makeup) completeaza armonios ambianta naturala.

Fotografii: Sabin Prodan

 

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...