Apartament modern: transformare inteligenta cu pereti pliabili

Apartamentele mici au ajuns sa ne cucereasca de-a dreptul prin amenajarile inteligente si decorul plin de originalitate. In doar 46 de metri patrati, vom regasi un apartament modern, elegant, care foloseste spatiul astfel incat sa profite la maximum de perimetrul existent.


Deschide Galeria

Peretele separator dintre living si dormitor a fost eliminat, insa nu complet, inlocuit fiind de un mecanism de usi pliabile. Efectul special al acestor usi este obtinut in momentul in care sistemul pliabil este impartit in 3 sectiuni egale, lasand impresia ca exista 3 usi diferite. Cand este inchis, peretele izoleaza dormitorul de living. In pozitia deschisa, complet pliata, camera capata dintr-o data alte proportii, creand iluzia unui spatiu mai larg, sporind efectul de continuitate.

Modificarea realizata in cadrul partitiei apartamentului, il face mai prietenos, mai placut si mai vesel. Parchetul din lemn de stejar a fost vopsit in negru ceea ce aduce o nota neobisnuita, dar interesanta si usor sofisticata, oferind in acelasi timp un contrast vizual deosebit.

In combinatie cu utilizarea culorilor puternice, apartamentul capata astfel un stil nepretentios, dar elegant. Pentru a nu crea monotonie, albul si griul sunt completate de galben contrastand cu negrul pentru a amplifica estetica amenajarii. Aceasta combinatie de culori utilizata in special in bucatarie, ilustreaza un stil contemporan care atrage prin contraste. Insula din bucatarie separa vizual spatiul, functionand in acelasi timp si ca dining cu scaune de bar.

Accente de galben vom regasi si in dormitor, dar si in baie. Amenajarea este minimalista, culorile imbracand decorul mai mult decat ar face-o orice alte decoratiuni. De remarcat in living este combinatia intre perdelele albe si draperiile negre si in special cele doua scaune retapisate cu material vesel. Corpurile de iluminat aranjate voit haotic, continua spiritul nonconformist al amenajarii. Este un spatiu tineresc, cu accente placute, calde si mai ales inteligent impartit. Cu siguranta, una din amenajarile noastre preferate! 

Sursa foto: decoist.com

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...