Avand in vedere situatia apartamentelor din New York care devin din ce in ce mai mici si sunt din ce in ce mai scumpe, orice proprietar de locuinte tip “cutie de pantofi”, cu foarte putin spatiu la dispozitie, trebuie sa se adapteze si sa isi organizeze cat mai bine casa.

Cu totii cunoastem problema lipsei de spatiu pentru haine, lipsa unui spatiu de depozitare si nimanui nu ii place sa se chinuie intr-o bucatarie mica, care se aglomereaza instant daca mai intra inca o persoana in incapere.

Identificand aceasta nevoie de spatiu si de organizare in randul proprietarilor de apartamente mici, designerii de la JPDA au vazut noi oportunitati si au venit cu idei extrem de inventive pentru o mai buna amenajare a spatiului de depozitare din orice locuinta.

Cu schemele lor pentru reamenajarea acestui apartament micut din East Village, New York, JPDA a reusit sa ofere o noua viata proprietarilor, transformandu-le apartamentul intr-unul foarte bine organizat care poate fi folosit si ca spatiu de lucru acum.

Locuind intr-un apartament studio, vei intampina numeroase probleme din cauza lipsei de spatiu necesar pentru miscare, pentru depozitare si pentru activitatile de zi cu zi, dar apeland la designeri creativi sau la propria inventivitate, vei vedea ca spatiul de care beneficiezi este de fapt foarte generos, daca stii cum sa il amenajezi.

Noul apartament care este si spatiu de lucru, are un aspect extrem de aerisit si modern, spre deosebire de cum arata inainte, cand era extrem de aglomerat si intunecat.

Sursa Foto: Inhabitat

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!