Apartament open space de 66 mp amenajat cu personalitate

Tot mai multi oameni ajung sa transforme procesul de decorare a casei intr-o pasiune. In aceeasi masura, creste si efortul acestora de a face din propria locuinta, o casa a visurilor. 

Deschide Galeria

Chiar si apartamentele mici pot fi aspirante la un spatiu cochet pentru locuit, iar noi iti vom descrie in continuare amenajarea unui apartament open space de 66 mp in care functionalitatea si bunul gust sunt la ele acasa.

Unul dintre cele mai eficiente motive prin care poti crea senzatia de spatialitate intr-un apartament mic este utilizarea conceptului open space pentru diferite zone delimitate intr-un mod foarte subtil. In interiorul acestui apartament de 66 mp, bucataria, dining-ul si living-ul impart o camera comuna, insa fiecare isi rezerva propriul spatiu pentru activitatile specifice.

Peretii suprafetei open space au fost adaptati si decorati intr-un mod creativ, prin crearea unei aglomerari de rafturi construite in nise si tablouri cu fotografii alb-negru de diferite dimensiuni. In living, canapeaua-coltar si masuta de cafea in stil minimalist completeaza decorul simplu. Covorul este elementul care adauga culoare si prospetime acestui living in care fiecare metru primeste o utilitate.

Mobilierul continua in aceeasi nota minimalista. Albul cu aspect lucios, fara detalii decorative complexe este completat prin cateva elemente de decor in nuante metalice. Tabloul de dimensiuni extinse iese in evidenta in amenajarea acestui perete.

Separarea living-ului de zona pentru luat masa a fost realizata intr-un mod ingenios prin montarea a doua tipuri de tavan. Platforma din lemn pozitionata deasupra living-ului contribuie la atmosfera de confort a locuintei prin „indulcirea” nuantelor reci de albastru si gri utilizate in amenajare.

Dormitorul este decorat in stil simplu si functional. Peretele accent negru este completat de covorul in aceeasi culoare, conferind profunzime camerei. Mobilierul in nuante de lemn natural, acompaniat de asternuturile in nuante obscure si de tablouri cu fotografii alb-negru adauga o nota de eleganta acestei incaperi.

Sursa foto: inspirahogar.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole