Apartament open space din Suedia. O amenajare care emana liniste si calm

Cu vedere spre rau si port, acest apartament de 42 de metri patrati din Gothenburg, Suedia, se poate spune ca ofera din punct de vedere vizual un grad ridicat de liniste si calm. Acesta ilustreaza cum nu se poate mai bine stilul scandinav, dominat de contrastul dintre geometria cursiva a liniilor si caldura oferita de folosirea albului si de nuanta echilibrata a lemnului.

Deschide Galeria

Mica locuinta alcatuita dintr-o singura camera open space si o baie, mai beneficiaza si de o terasa destul de generoasa pe acoperisul comun, perfecta pentru a gazdui petreceri linistite cu prietenie. Scandinavii, in general, au o legatura aparte cu exteriorul. Lucru care se datoreaza probabil iernilor lungi, asa ca puteti gasi un balcon sau o terasa in cele mai mici apartamente. Acestea sunt amenajate si decorate pentru a fi folosite pe timpul verii.

Intregul apartamentul este legat cumva vizual de parchetul simplu care ruleaza pe intreaga suprafata a proprietatii. La intrare se afla un hol nteractiv in care a fost integrat si un mic spatiu ce adaposteste un birou si multiple solutii de depozitare inteligent plasate deasupra usii de la intrare.

Peretele dintre bucatarie si camera de zi a fost deschis, cu scopul de a crea senzatia de spatialitate. Gresia gri si usile albe ale dulapului da bucatarie ofera un caracter grafic puternic, creand un contrast placut.

Ferestrele de dimensiuni generoase – tipic scandinave permit luminii naturale sa curga libera in camera de zi, proprietarii putandu-se bucura de razele soarelui pe tot parcursul zilei.

Acest interior este decorat intr-un mod creativ, fiecare colt atrage atentia si are personalitatea lui; de la corpul de iluminat auriu care atarna de tavan, la picturile de pe pereti, si la dormitorul al carui pat ascunde sub el un adevarat dulap, totul pare a fi in ton perfect cu restul decorului si are o senzatie de unitate.

Via freshome.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole